Mit tegyek? Költözzek?
Csak a lényeget hagytad ki... dolgozol vagy tanulsz?
A párodnak van lakása, vagy a szüleihez mennél? El tudod magad tartani, vagy ki lennél szolgáltatva a pasinak?
Akármennyire borúsan látod ezt a külföldre menést a pasid miatt, lehet, hogy jobban járnál a kimenéssel hosszútávon!
tanulsz? dolgozol? ezek elég lényeges infók.
a barátoddal mióta vagytok együtt? mennyire komoly a kapcsolat?
én azt mondom,hogyha úgy érzed,hogy tényleg komoly és vele akarnád leélni az életed,akkor ne menj. 19 évesen már a kapcsolatok nagyon fontosak. én pl 17 éves korom óta vagyok együtt a férjemmel.
de az is tény,hogy a külföldi költözés is nagy lehetőség.
én a helyedben maradnék itthon és ha eddig nem dolgoztál akkor keress sürgősen munkát. és ha később úgy döntesz,hogy anyukádék után mész,akkor mész. biztosan fognak segíteni az elején munkát találni vagy ilyesmi.
de nem vagy már gyerek,hogy ebbe ne legyen beleszólásod. úgyhogy nem is értem anyukádat,hogy már pedig jössz, nem lehet véleményed..már hogyne lehetne. 19 vagy. lehet most nincs munkád(úgy jött le a leírásból) de ha a megélhetésed függ tőle akkor keresel. akár suli mellett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!