Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lebeszélnétek 1 nagy hülyeségr...

Lebeszélnétek 1 nagy hülyeségről? Vagy ez egyáltalán hülyeség? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Biztos vannak egyesek akik ismerik a történetemet de azért elmondom.

Voltam én mint 20 éves naiv fruska.És volt 1 (mint késöbb kiderült) családos apa és mi 8 hónapig együtt voltunk.Szerettem tiszta szívemből.Elöször nem tudtam h családos ember majd mire meg tudtam menthetetlenül szerelmes lettem.Kértem h döntsön.Erre ő idöt kért amit adtam (jelzem nagyon szerelmes voltam).Közben találkozgattunk.1x csak pozitív lett a terhességi teszt.Igen nem tagadom mind a ketten felelötlenek voltunk.Mikor mondta h vettesem el mintha kés döftek volna a szivembe.Nagyon szerettem volna a babát és tudtam h nem csak a kisbabát hanem öt is elveszítettem.Fizetett mindent.Emiatt a döntés miatt 1 életre meggyülöltem viszont egyedül nem tudtam volna felnevelni.Nem volt családi hátterem.Habár dolgoztam nem kerestem annyit h jól éljünk a babával.Így megtettem amit örök életemben bánni fogok.Azóta van mástól 1 gyönyörü lányom még sem enyhült bennem a fájdalom.Ma összefutottam vele az utcán.Átengedett a zebrán.A kocsiban a 2 gyerek mögötte, elöttem meg a babakocsiba a lányom.És most lesz az évfordulója a mütétnek a szülinapján.Legszivesebben írnék neki 1 smst h mennyire gyülölöm és h emlékezzen arra az életre akit meg kellett gyilkoltatnom.Tudom h hülyeség de még is megszeretném tenni.

Nem lehurrogó válaszokat szeretnék.Ti mit tennétek a helyembe?

2010. máj. 5. 15:57
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
100%

HA ezt a férjed most elolvasná nem szívesen lennék a helyében.

Biztos nagyon szarul esne neki hogy még mindig nem vagy túl azon a kapcsolaton

2010. máj. 5. 16:31
 42/51 anonim ***** válasza:
26%
ez az egész csak önigazolás keresése a gyilkosságodra
2010. máj. 5. 16:34
 43/51 anonim ***** válasza:
80%

Menjetek már a bánatba!

Mit kell itt gyilkosozni?Szánalmasak vagytok

Jobb megszűlni egy gyereket a semmire, a nyomorba?

2010. máj. 5. 16:35
 44/51 A kérdező kommentje:
Az biztos h sokkal értékesebb!Ő volt aki vigasztalt amikor bent voltam a kórházban.Jól lehülyézett de mindenbe támogatott.Csak utána jöttünk össze még mielött vki félre értené.és a mai napig jó társ és jó apa.csak azért nem irom h férj mert nem vagyunk házasok.
2010. máj. 5. 16:36
 45/51 anonim ***** válasza:
93%

Lépj tovább,ne agyalj azon a mi volt.

Megtörtént változtatni nem tudsz rajta,örülj a párodnak a gyerekednek, és szarjál bele minden másba :)

2010. máj. 5. 16:38
 46/51 anonim ***** válasza:
100%

igen, jobb

és emberibb

2010. máj. 5. 16:41
 47/51 anonim ***** válasza:
93%
Néha az embernek fájó döntést kell hoznia.Nem Vagy hibás,de ha voltál is:rég megbűnhődtél érte.A volt barátodnak pedig hidd el,hogy eszébe jut mi történt.Ez az "élmény"hozzátartozott a fejlődésedhez,a fejlődésetekhez,hozzásegített valamihez,és hatalmasat tanított.Megtanultad,elengedheted.Valamiért így kellett történnie.
2010. máj. 5. 16:46
 48/51 anonim ***** válasza:
100%
röviden: felejtsd el örökre a fickót és mindent ami vele történt. Értelmetlen már rágni a lerágott csontot, nem lehet jóvátenni, most boldog vagy, maradj is az.
2010. máj. 5. 16:52
 49/51 anonim ***** válasza:
100%
Ne írj neki semmit! Lejáratod magad! Ki fog röhögni, minimum hülyének fog nézni!
2010. máj. 5. 18:00
 50/51 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2010. máj. 5. 21:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!