Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lebeszélnétek 1 nagy hülyeségr...

Lebeszélnétek 1 nagy hülyeségről? Vagy ez egyáltalán hülyeség? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Biztos vannak egyesek akik ismerik a történetemet de azért elmondom.

Voltam én mint 20 éves naiv fruska.És volt 1 (mint késöbb kiderült) családos apa és mi 8 hónapig együtt voltunk.Szerettem tiszta szívemből.Elöször nem tudtam h családos ember majd mire meg tudtam menthetetlenül szerelmes lettem.Kértem h döntsön.Erre ő idöt kért amit adtam (jelzem nagyon szerelmes voltam).Közben találkozgattunk.1x csak pozitív lett a terhességi teszt.Igen nem tagadom mind a ketten felelötlenek voltunk.Mikor mondta h vettesem el mintha kés döftek volna a szivembe.Nagyon szerettem volna a babát és tudtam h nem csak a kisbabát hanem öt is elveszítettem.Fizetett mindent.Emiatt a döntés miatt 1 életre meggyülöltem viszont egyedül nem tudtam volna felnevelni.Nem volt családi hátterem.Habár dolgoztam nem kerestem annyit h jól éljünk a babával.Így megtettem amit örök életemben bánni fogok.Azóta van mástól 1 gyönyörü lányom még sem enyhült bennem a fájdalom.Ma összefutottam vele az utcán.Átengedett a zebrán.A kocsiban a 2 gyerek mögötte, elöttem meg a babakocsiba a lányom.És most lesz az évfordulója a mütétnek a szülinapján.Legszivesebben írnék neki 1 smst h mennyire gyülölöm és h emlékezzen arra az életre akit meg kellett gyilkoltatnom.Tudom h hülyeség de még is megszeretném tenni.

Nem lehurrogó válaszokat szeretnék.Ti mit tennétek a helyembe?

2010. máj. 5. 15:57
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
100%

Lepereg?

Akkor peregjen le a múlt is :)

2010. máj. 5. 16:22
 32/51 anonim ***** válasza:
100%

meglep,hogy boldog feleség,és anya vagy,de érzelmeid vannak egy régi pasas iránt aki valószínű,hogy már rég nem foglalkozik veled..Esetleg csak annyi jut az eszébe,ha meglát,hogy:"jééé ez az a csaj akivel évekkel ezelőtt kavartam"..bocsi,hogy ezt írtam,de ha akkor szeretett volna akkor nem idáig fajultak volna a dolgok...

Amúgy is miért ínél neki? nem hiszem,hogy sokat elérnél vele..Jobban mondva mégiscsak történne valami.Mégpedig az,hogy te ráfogsz jönni,hogy a pasast nem érdekli az sms írásod,sőt nagy ívben lesz@rta.Az is elképzelhető,hogy el sem olvasta,csak rögtön törölte..te meg tovább emészted magad,mert a "tetű" nem reagált arra amit írtál..

Őszintén? Nekem olyan érzésem van,hogy még mindig érzel iránta valamit,és az nem a gyűlölet...

Inkább szeresd a férjedet,lányodat,és hagyd az egészet a fenébe..nem éri meg,mert lehet,hogy a végén te jársz rosszul..

33/51 A kérdező kommentje:
köszi mindenki el van döntve. nem írok neki.sztem anélkül is eszébe jut ha emberből van.
 34/51 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, ez egy olyan dolog, amiben nagyon nehéz neked is, de főleg ismeretleneknek bölcsnek lenni.

Szerintem: ha könnyebb a lelkednek, tedd meg! Lehet hogy nem fogja rólad a legjobbakat gondolni, de az gondolom nem érdekel.

A kicsi meg nem született babádat pedig engedd el lélekben, lehet hogy ez nehéz, de kérj segítséget.

2010. máj. 5. 16:23
 35/51 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem még mindig ugyanolyan naív vagy :D
2010. máj. 5. 16:23
 36/51 A kérdező kommentje:
szeretem a páromat és a kislányomat is és ez gyülöletnél nem több csak amikor megláttam feltépödtek a sebek ráadásul a napokban lesz a dolog...sajnos nem tudom elfelejteni....
2010. máj. 5. 16:25
 37/51 anonim ***** válasza:
100%

Nem akar senki sem bántani, hisz bánt eléggé az élet. Ha kérdést teszel fel, tanácsot kérsz akkor vállalnod kell a negatív tartalmú kommenteket is.

Örülj magadnak, a gyereknek. Szép az élet, s a sors amit rád rakott cipeld vagy old meg. Tettél egy hibás lépést, ki nem, találtál egy megoldást. Senki nem érzi a te fájdalmad, s szerintem nem is akarsz senkinek sem rosszat mert őrület ami veled történt. Légy büszke, s ne írj annak az alaknak. :)

2010. máj. 5. 16:27
 38/51 A kérdező kommentje:
igazatok van az a múlt felesleges bolygatni.....
2010. máj. 5. 16:27
 39/51 anonim ***** válasza:
40%
Ti nem voltatok még soha olyan helyzetbe, hogy valakit nagyon nagyon (meg)szerettetek, szinte mindent megtettetek azért, hogy érezze milyen fontos(nem látva a fától az erdőt, ő 1000%osan kihasznált); aztán meg nagyívbe...ti meg ott álltatok megalázva, egyedül a sajgó dolgokkal? Nagyon lassan enyhül; bár idővel jobb lesz, főleg ha az új pár klasszisokkal értékesebb nála.
2010. máj. 5. 16:29
 40/51 anonim ***** válasza:
88%

Nem egészséges a gyülőlet, nem egszséges a múlton rágódni

Boldog párkapcsolatban élsz, van egy gyöny9örű gyereked minek törödsz azzal mi volt

2010. máj. 5. 16:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!