Lebeszélnétek 1 nagy hülyeségről? Vagy ez egyáltalán hülyeség? Bővebben lent.
Biztos vannak egyesek akik ismerik a történetemet de azért elmondom.
Voltam én mint 20 éves naiv fruska.És volt 1 (mint késöbb kiderült) családos apa és mi 8 hónapig együtt voltunk.Szerettem tiszta szívemből.Elöször nem tudtam h családos ember majd mire meg tudtam menthetetlenül szerelmes lettem.Kértem h döntsön.Erre ő idöt kért amit adtam (jelzem nagyon szerelmes voltam).Közben találkozgattunk.1x csak pozitív lett a terhességi teszt.Igen nem tagadom mind a ketten felelötlenek voltunk.Mikor mondta h vettesem el mintha kés döftek volna a szivembe.Nagyon szerettem volna a babát és tudtam h nem csak a kisbabát hanem öt is elveszítettem.Fizetett mindent.Emiatt a döntés miatt 1 életre meggyülöltem viszont egyedül nem tudtam volna felnevelni.Nem volt családi hátterem.Habár dolgoztam nem kerestem annyit h jól éljünk a babával.Így megtettem amit örök életemben bánni fogok.Azóta van mástól 1 gyönyörü lányom még sem enyhült bennem a fájdalom.Ma összefutottam vele az utcán.Átengedett a zebrán.A kocsiban a 2 gyerek mögötte, elöttem meg a babakocsiba a lányom.És most lesz az évfordulója a mütétnek a szülinapján.Legszivesebben írnék neki 1 smst h mennyire gyülölöm és h emlékezzen arra az életre akit meg kellett gyilkoltatnom.Tudom h hülyeség de még is megszeretném tenni.
Nem lehurrogó válaszokat szeretnék.Ti mit tennétek a helyembe?
Lepereg?
Akkor peregjen le a múlt is :)
meglep,hogy boldog feleség,és anya vagy,de érzelmeid vannak egy régi pasas iránt aki valószínű,hogy már rég nem foglalkozik veled..Esetleg csak annyi jut az eszébe,ha meglát,hogy:"jééé ez az a csaj akivel évekkel ezelőtt kavartam"..bocsi,hogy ezt írtam,de ha akkor szeretett volna akkor nem idáig fajultak volna a dolgok...
Amúgy is miért ínél neki? nem hiszem,hogy sokat elérnél vele..Jobban mondva mégiscsak történne valami.Mégpedig az,hogy te ráfogsz jönni,hogy a pasast nem érdekli az sms írásod,sőt nagy ívben lesz@rta.Az is elképzelhető,hogy el sem olvasta,csak rögtön törölte..te meg tovább emészted magad,mert a "tetű" nem reagált arra amit írtál..
Őszintén? Nekem olyan érzésem van,hogy még mindig érzel iránta valamit,és az nem a gyűlölet...
Inkább szeresd a férjedet,lányodat,és hagyd az egészet a fenébe..nem éri meg,mert lehet,hogy a végén te jársz rosszul..
Figyelj, ez egy olyan dolog, amiben nagyon nehéz neked is, de főleg ismeretleneknek bölcsnek lenni.
Szerintem: ha könnyebb a lelkednek, tedd meg! Lehet hogy nem fogja rólad a legjobbakat gondolni, de az gondolom nem érdekel.
A kicsi meg nem született babádat pedig engedd el lélekben, lehet hogy ez nehéz, de kérj segítséget.
Nem akar senki sem bántani, hisz bánt eléggé az élet. Ha kérdést teszel fel, tanácsot kérsz akkor vállalnod kell a negatív tartalmú kommenteket is.
Örülj magadnak, a gyereknek. Szép az élet, s a sors amit rád rakott cipeld vagy old meg. Tettél egy hibás lépést, ki nem, találtál egy megoldást. Senki nem érzi a te fájdalmad, s szerintem nem is akarsz senkinek sem rosszat mert őrület ami veled történt. Légy büszke, s ne írj annak az alaknak. :)
Nem egészséges a gyülőlet, nem egszséges a múlton rágódni
Boldog párkapcsolatban élsz, van egy gyöny9örű gyereked minek törödsz azzal mi volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!