Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lebeszélnétek 1 nagy hülyeségr...

Lebeszélnétek 1 nagy hülyeségről? Vagy ez egyáltalán hülyeség? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Biztos vannak egyesek akik ismerik a történetemet de azért elmondom.

Voltam én mint 20 éves naiv fruska.És volt 1 (mint késöbb kiderült) családos apa és mi 8 hónapig együtt voltunk.Szerettem tiszta szívemből.Elöször nem tudtam h családos ember majd mire meg tudtam menthetetlenül szerelmes lettem.Kértem h döntsön.Erre ő idöt kért amit adtam (jelzem nagyon szerelmes voltam).Közben találkozgattunk.1x csak pozitív lett a terhességi teszt.Igen nem tagadom mind a ketten felelötlenek voltunk.Mikor mondta h vettesem el mintha kés döftek volna a szivembe.Nagyon szerettem volna a babát és tudtam h nem csak a kisbabát hanem öt is elveszítettem.Fizetett mindent.Emiatt a döntés miatt 1 életre meggyülöltem viszont egyedül nem tudtam volna felnevelni.Nem volt családi hátterem.Habár dolgoztam nem kerestem annyit h jól éljünk a babával.Így megtettem amit örök életemben bánni fogok.Azóta van mástól 1 gyönyörü lányom még sem enyhült bennem a fájdalom.Ma összefutottam vele az utcán.Átengedett a zebrán.A kocsiban a 2 gyerek mögötte, elöttem meg a babakocsiba a lányom.És most lesz az évfordulója a mütétnek a szülinapján.Legszivesebben írnék neki 1 smst h mennyire gyülölöm és h emlékezzen arra az életre akit meg kellett gyilkoltatnom.Tudom h hülyeség de még is megszeretném tenni.

Nem lehurrogó válaszokat szeretnék.Ti mit tennétek a helyembe?

2010. máj. 5. 15:57
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
85%
Ne mentegetőzz, védekezni kellett volna! Lépj tovább, mert ez nem csak az ő sara.
2010. máj. 5. 16:15
 22/51 anonim ***** válasza:
74%
Nem szenvednél a bűntudattól, ha tényleg azt éreznéd hogy akkor az abortusz volt a legjobb megoldás
 23/51 anonim ***** válasza:
35%
Miért, bocsánat, melyik fontosabb, több egy kisgyerek vagy magzat? Szerintem mindenféle helyzetben egy kisgyerek élvez elsőbbséget amilyenek a pasinak vannak. Az ő életük ment volna tönkre ha vele marad, de persze az már a kérdezőt biztos nem érdekli.
 24/51 A kérdező kommentje:
a felesége már akkor tudta meg mikor vége lett.
2010. máj. 5. 16:16
 25/51 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tenném meg, mert lehet hogy te ettől jobban érzed majd magad, de hidd el, őt cseppet sem fogja érdekelni ha ilyen könyörtelen volt!
2010. máj. 5. 16:17
 26/51 anonim ***** válasza:
63%

Ne piszkáljátok már ennyien, fiatal volt és nív, bárkivel megeshet!ÉS nem könnyű még x év után sem feldolgozni azt a tényt h most lehetne egy szép gyönyörű gyermeke!Ez nem feltétlen jelenti azt h még szerelmes abba a pasasba!

Fel a fejjel és ne írj neki, ha utcán pedig meglátod lássa rajtad h boldog vagy!

2010. máj. 5. 16:19
 27/51 anonim ***** válasza:
96%
Nem kellene, hogy bűntudatot érezz, abban a helyzetben már nem volt más választásod. Gondolom tanultál az esetből, így most érettebben tudsz gondoskodni a kisbabádról. Engedd el a bűntudatodat, de a férfi iránti dühödet is, a saját lelki egészséged miatt.
 28/51 anonim ***** válasza:
100%

Szereted a párod? Szereted a ygereked?

Ha igen akkor velük foglalkozz és ne az expasiddal.Ne azon agyalj hogy mi lenne ha..... mi lett volna.....

Ezzel azt érezteted hogy még mindig őt szereted hogy vele lennél boldog a mostani kapcsolatodban meg csak úgy vagy :S

29/51 anonim ***** válasza:
100%

Hülyeség...

Te is ugyanannyira hibás vagy.

Mit vártál hogy majd az "új" gyerekért elhagyja a régieket?

Tudom milyen foglalt férfival lenni, én is elkövettem ezt a hibát, de nem is feküdtünk le egymással, mert míg nem döntött addig kár lett volna. Aztán mikor rájöttem hogy mégsem kilábalóban van ő abból a kapcsolatból, hanem éppen hogy fordítva(nősült, gyerek) akkor vége lett.

Mostanság néha megnézi az adatlapom, ahol a gyönyörű gyermekemmel vagyok, bár nem tudom miért... nem is érdekel. Számomra ő már semmit nem jelent csak egy emlék a régmúltból.

Ha írsz neki csak azt bizonytod hogy még mindig nem közömbös számodra.

ne a múltba tekints, hanem élj a jelenben.

2010. máj. 5. 16:20
 30/51 A kérdező kommentje:
köszönöm a kedves válszokat. aki pedig bántani akar annak üzenem h lepereg.
2010. máj. 5. 16:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!