Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lebeszélnétek 1 nagy hülyeségr...

Lebeszélnétek 1 nagy hülyeségről? Vagy ez egyáltalán hülyeség? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Biztos vannak egyesek akik ismerik a történetemet de azért elmondom.

Voltam én mint 20 éves naiv fruska.És volt 1 (mint késöbb kiderült) családos apa és mi 8 hónapig együtt voltunk.Szerettem tiszta szívemből.Elöször nem tudtam h családos ember majd mire meg tudtam menthetetlenül szerelmes lettem.Kértem h döntsön.Erre ő idöt kért amit adtam (jelzem nagyon szerelmes voltam).Közben találkozgattunk.1x csak pozitív lett a terhességi teszt.Igen nem tagadom mind a ketten felelötlenek voltunk.Mikor mondta h vettesem el mintha kés döftek volna a szivembe.Nagyon szerettem volna a babát és tudtam h nem csak a kisbabát hanem öt is elveszítettem.Fizetett mindent.Emiatt a döntés miatt 1 életre meggyülöltem viszont egyedül nem tudtam volna felnevelni.Nem volt családi hátterem.Habár dolgoztam nem kerestem annyit h jól éljünk a babával.Így megtettem amit örök életemben bánni fogok.Azóta van mástól 1 gyönyörü lányom még sem enyhült bennem a fájdalom.Ma összefutottam vele az utcán.Átengedett a zebrán.A kocsiban a 2 gyerek mögötte, elöttem meg a babakocsiba a lányom.És most lesz az évfordulója a mütétnek a szülinapján.Legszivesebben írnék neki 1 smst h mennyire gyülölöm és h emlékezzen arra az életre akit meg kellett gyilkoltatnom.Tudom h hülyeség de még is megszeretném tenni.

Nem lehurrogó válaszokat szeretnék.Ti mit tennétek a helyembe?

2010. máj. 5. 15:57
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
79%

én ugyanezt átéltem ugyanennyi idősen,nekem azóta nem lett kisbabám,neki kettő is van. borzasztóan szeretném visszaforgatni az idő kerekét,nincs nap,hogy ne gondolnék a kislányomra(biztosan az volt,érzem),aki ma már 11 lenne. az én kedves szerelmem egy új mercivel ajándékozta meg magát,amíg a gyermekünket megölték a kórházban.

nincs értelme gyűlölködő üzenetet írni mégsem. ahogyan előttem is mondták már:emelt fővel lásson a senkiházi. és úgysem érezheti át soha a fájdalmadat,csak lealacsonyítod magadat egy ilyen sms-sel.

minden jót.

2010. máj. 5. 16:09
 12/51 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!16:04-es a válaszom:szerelmes naiv fruska voltam!Tényleg nagyon szerettem őt ezért akartam.Nem is gondoltam h ezt velem is megteheti.Bár biztos megtette volna ha a mai eszemmel nézem a dolgokat!
 13/51 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy ahol ekkora indulatok vannak ott még mindig vannak érzelmek. Ha nem érdekelne, nem foglalkoznál vele egyáltalán.
 14/51 anonim ***** válasza:
81%
Mellesleg nem tudom miért gyűlölöd. 50%-ban te vagy a hibás, tehát egyikőtök sem rosszabb a másiknál.
2010. máj. 5. 16:11
 15/51 anonim ***** válasza:
72%

Szia!

Ne tedd, ne írj. A múlt, az múlt. Nem hibáztatlak, te "csak" szerelmes voltál. Azért ég még mindig mélyen ez a seb benned, mert kiszolgáltattad magad ennek a férfinek nem is tudom nevezhető-e egyénnek, mindenedet odaadtad neki, ő meg csak játszott veled. Nagyon bántja az önbecsülésedet, másrészt a lelkiismeretedet a baba miatt de próbálj átlendülni ezen. Most most van, az meg akkor volt, örülj hogy megszabadultál tőle, nem te voltál az első meg az utolsó kalandja.

16/51 anonim ***** válasza:
100%
Nem tenném meg.Mi értelme lenne?! Őt aligha érdekelné,magamból meg nem csinálnék hülyét. Egyébként ha annyira akartad volna, megtartottad volna,cáfolj meg,ha nem így van.. Az életed már nélküle folyik tovább,akkor minek fröcsögni és a múlton agyalni?
 17/51 anonim ***** válasza:
100%
Azt megkérdezhetem, hogy a felesége tudott a viszonyotokról?
2010. máj. 5. 16:12
 18/51 A kérdező kommentje:
Hogy magamnak mit mondanék?Gyülölöm magamat is de mint leírtam nem volt sok választásom.Vagy megszülöm a nyomorba azt a gyereket vagy nem szülöm meg.Vagy azt nézem életem végéig h szenved vagy szenvedek én egyedül a bűntudattól örökre.
2010. máj. 5. 16:13
 19/51 anonim ***** válasza:
55%

Az mindegy, akinek van esze annak mindig van... A szerelem nem mentség... Ha találkoztál vele legalább vigyázni kellett volna hogy ne legyél terhes. Arra még egy szerelmes ember is képes ha felelős. És ezek után a legjobb döntést hoztad és őt utálod? Te egyedül hogy tartottad volna el a gyereket? Ő hagyta volna el a családját? Valaki ígyis úgyis egyedül marad és valaki utálni fogja... Ha nagyon akarod egydül is felneveled azt a gyereket... Már rég feldolgozhattad volna. Semmi értelme ilyeneket írni mert csak magadból csinálsz hülyét, ő meg éli tovább az életét.

De te már annyitől fel vagy mentve hogy szerelmes voltál és fiatal akkor ő miért nincs pedig ennél sokkal nyomósabb okai voltak...

20/51 anonim ***** válasza:
77%
16:17, mi az, b..meg, hogy "csak egy magzat"??? Idióta!!!!!!!!!
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!