Hogyan vegyem rá a szüleimet? Nagyon féltenek és mást terveznek számomra. Többi lent.
Igen, az jó ötlet, vidd őket is :)
Egyébként szerintem menj levelezőre.
Aztán majd néha felhívod a szüleidet telefonon.
Nem értik meg?
Hát beszélj velük, győzd meg őket.
A levelező az könnyebb, oda mész, kész, ez van :)
Vagy beszéld meg anyáddal, és apáddal ne foglalkozz.
Lépj le, aztán majd felhívod ha már megérkeztél, hogy jól vagy :)
Szerintem költözz át, de ha itt is akarsz élni, akkor legjobb, ha hagyod azt a sulit és itt új suliba jelentkezel. Akkor itteni diplomát lesz, hosszútávon nem mindegy!!!
Apukáddal szépen közlöd a DÖNTÉSEDET aztán annyi.
Mi az h Magyarba???
Ez egy nagyon otromba kifejezés, és akkor is otromba ha minden határontúli magyar ezt használja (tisztelet a kivételnek).
Egyébként ha nem szereted amit tanulsz akkor nem is fogsz hozzá érteni, és a munkádat se fogod szeretni. Tanulj olyat ami érdekel. Össze kellene költöznöd a barátoddal, így derülne ki igazán hogy összeilletek-e.
Milyen sulit szeretnél csinálni?
Van már szakmád? Vagy ez lenne az első?
Írd meg, hátha tudok segíteni! (anyagiak miatt)
Én nem kérdeztem meg a szüleimtől, hogy mihez adják a beleegyezésüket, amikor egyetemet válaszottam. A véleményüket kikértem, kaptam hasznos tanácsokat, és aztán egyedül döntöttem. Mondjuk nálam evidens volt, hogy csak akkor megyek egyetemre, ha felvesznek államira.
Csak az a probléma, hogy kár, hogy ez ilyenkor jut eszedbe, és nem korábban, mert a felvételiről már lecsúsztál, jövőre nem igazán tudnál új egyetemen kezdeni. Így tényleg marad a levelező, bár nem tudom, lehet, hogy meg lehet oldani, hogy ugyan azt máshol tudd folytatni, erről nem sokat tudok. Ha mindketten dolgoztok, akkor meg nem hiszem, hogy a megélhetés akkora gond lenne. Járj utána, hogy mi a módja a váltásnak, milyen anyagi vonzatai vannak a dolognak, és ha már van egy terved, akkor közöld a döntést a szüleiddel, és költözz. Felnőtt ember vagy, oda mész, ahova akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!