Hogyan vegyem rá a szüleimet? Nagyon féltenek és mást terveznek számomra. Többi lent.
Figyelt kérdés
A barátommal már lassan 1 éve távkapcsolatban,elég távol egymástól.Biztos vagyok benne,hogy ő az igazi és vele akarom leélni az életem,és ez kölcsönös.De elég költséges az út neki is hozzám és fordítva is,s ahhoz h több időt együtt lehessünk nem tud csak alkalmi munkát vállalni.Így elég kilátástalan a jövőnk.Én idén végzem az első évet az egyetemen,amit a szüleim válaszottak nekem,s nagyon nem érzem jól itt magam,igazán nem is tudtam beilleszkedni..Apum nem is akar hallani róla,hogy abbahagyjam mert ő szerinte nekem ez a legjobb.Én a barátommal úgy terveztük,hogy jó lenne ha átmennék levelezőre és kiköltöznék hozzá.Mindkettőnknek jobb lenne mivel tudnák dolgozni rendesen,és a suliba nekem elég lenne ha csak havonta hazajönnék és a diploma is teljes értékű lenne,mellesleg sokkal könnyebb is minden vizsga.Nem tudom,hogy mondjam el a szüleimnek a tervem.Szeretik nagyon a barátom de biztosan nem mennének bele a dologba olyan könnyen...vagy egyáltalán nem :( S itt leginkább apu a gond mert nagyon elfogult és zárkozott s ha vmit eldönt azon nemtudok változtatni.De ez így nagyon nem jó.Amíg végzek még 3 év s nem akarom h emiatt tönkre menjen a kapcsolatom..Hogyan tudnám rávenni őket? Segítsetek pls..:(2010. máj. 5. 09:58
1/33 A kérdező kommentje:
+élünk. Amugy én Romániában élek és ő Magyarba.Ő nem jöhet ide mert nem tudja a nyelvet. Én 20 ő 21 éves.
2010. máj. 5. 09:59
2/33 anonim válasza:
elmúltál 18.én úgy gondolom a te döntésed a jövőd.menj levelezőre és költözz el.szüleidnek biztosan szúrja majd a szemét de idővel el fogják fogadni,főleg ha ez a kapcsolat tényleg tart vhova.
3/33 anonim válasza:
Távkapcsolatra bármit is alapozni nem a legjobb terv.A legfaszább éveidet msn-re, és telefonra pazarolni úgy hogy a barátodat meg sem érintheted hülyeség.
Csináld az egyetemet és addig szüneteltessétek a kapcsit, és ha ő az igazi az egyetem után folytassátok.
4/33 anonim válasza:
Szia! Mi is 80 km re lakunk egymástól, és majd mi is tervezzük ezt az összeköltözést.Most kezdtem el dolgozni,neki van még 1 éve.szóval elhiszem, hogy költséges. Mi 2 éve 2 hónapja vagyunk együtt. Kivánok nektek kitartást, és sok boldogságot
5/33 A kérdező kommentje:
Épp nem azt szeretném h az értékes éveim msn-re pazaroljam. Sztem a szakítás vele lenne a legnagyobb hülyeség az életemben,főleg h nyáron tervezi megkérni a kezem...3 év hosszú idő,amit meglehet oldani másképp is csak a szüleim tulságosan maguk mellett akarnak tartani.Vigyem őket is magammal?:D
2010. máj. 5. 10:10
6/33 A kérdező kommentje:
Amugy köszönöm,utolsó válaszoló:)
2010. máj. 5. 10:11
7/33 anonim válasza:
Miért hagyod, hogy a szüleidválasszák ki, mit kell tanulnod? Nem az ő éjetükről van szó, hanem a tiédről.Tanulj olyat, amihez kedved van, és ott, hol szeretnél! Felnőtt ember vagy, jogod van dönetni. Bár szerintem egy gyereknek is joga van eldönteni, hogy milyen iskolában szeretne tanulni.
8/33 anonim válasza:
Szívesen:) sokan élnek távkapcsolatban. Valakinek működik, valakinek nem. apuék 180 km re laktak egymástól, és havonta egyszer tudtak talizni. Kibírták? Nem lennék akkor. Aztán barátnőm. 6 éve vannak együtt, 3 éve laknak együtt, ők még messzebb laktak. A koleszosok sem találkoznak naponta. Mi 2008 Február 22 vagyunk együtt. Találkozzatok csak nyugodtan. És nem baj az, ha tervezel. Eleve az ember úgy megy bele egy kapcsolatba,hogy talán ő az igazi.Én is úgy vagyok vele, hogy nekem a barátom kell. Benne találtam meg azt, ami kell nekem. Gondolom nálatok is így van. Sok boldogságot!
9/33 anonim válasza:
Felnőtt ember vagy, e szerint alakítsd az életed. A szüelid sem tökéeltesek, ők is tévedhetnek, ahogy Te is.
10/33 A kérdező kommentje:
Mert a szemükben még mindig gyerek vok,a terveim sose hallgatta meg apám s minden reményem ált lerombolta.Soxor olyan cirkuszokat rendezett h már nem 1x akartam összepakolni s elmenni.Akkor meg anyám az ajtóba állt sírva,hogy ne tegyem. Nem akarom ugyanilyen helyztebe kerülni...ezért nemtudom mit tehetnék már végre,h felfogják h elég idős vagyok már. Sose ment ez nekik,sőt kb soha sehova nem engedtek el,bulizni se sehova...
2010. máj. 5. 10:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!