Mit tehetnék hogy oldódjon ez ahangulat, és hogy anyukám emgengedje hogy itt aludjon?
Több mint 7 hónapja van már barátom, tudom nem sok idő. Lefeküdtem már vele, erről édesanyám nem tud. Szedek gyógyszert(így felelősségteljes védekezés kipipálva), erről viszont már tud, a témát is felhoztam már neki, hogy talán leszeretnék vele feküdni, túl nagy ellenkezést nem váltott ki. Viszont a barátom elég visszahúzódó. Nem nagyon beszélget a szüleimmel, de ismerkedni sem szeret emberekkel, így végülis köztük egy bizalmasabb légkör szinte lehetetlen hogy kialakuljon...
Viszont ha itt aludna, este együtt vacsorázna a család. Igaz, nem sok minden változna, de talán szolnának egymáshoz pár szót. ÉS ha máskor is megismétlődne, egy idő után TALÁN nem "félne" már ennyire. Nem azért akarom hogy itt aludjon, mert orba szájba dugni akarunk a családi házba, egyszerűen szeretnénk egymá mellet ébredni. Szüleim megengedik hogy hajnalokig láuk lehessek, (külön faluban lakunk) viszont nem engedik hogy ott aludjak. Még ugysem, hogy reggel hétkor jönnék haza, és kilencig leteszem a fejem eg párnára, egy külön szobában. Viszont édesanyám meg azzal jön, hogy nagyobb közvetlenség kéne a fiu iránt...nem tudom mit tehetnék :S
Bocsi ha kicsit zavaros. Én 17/L, ő 18,5/F
* Mit tehetnék hogy oldódjon ez a hangulat, és hogy anyukám megengedje hogy itt aludjon.
Elnézést mindenkitől a kérdést nem néztem át.:S
Megpróbáltam mindent. És folyamatosan csak azt hajtogatja, hogy máskor, mert most kivan idegileg a család(holott szerintem nemigazán van így, ma is egész nap viccelődött mindenki) Meg édesapám elég konzervatív. Anyum arra hivatkozik, ő biztos kiakadna.
Valószínű nehezen fogadná el, de minnél hamarabb felhoznám szerintem annál hamarabb hozzászokna a gondolathoz. A fogamzásgátlónak még nemtelt le az egy hónap, de azt irja 7. naptól már véd, talán az lehet a problémája anyukámnak?:S Ötletem sincs már mivel tudnám jobb belátásra birni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!