Mit szóltok ehhez a névhez?
A Dobrai vezetéknévhez kellene a név, mi a Mirjamra gondoltunk, mondjuk Maja, vagy simán Miri/Mirjam becézéssel. A Maja név is tetszik, de szerintem nem eléggé hivatalos, vagy hogyan mondjam. Viszont emellé kellene még egy 3. név. Mind a 3 gyerekünknek 3 neve van, a kicsinek is szeretnénk annyit adni. a párom ragaszkodik hozzá. A nagyfiam, Zétény Zalán, a Zalán nevén hívjuk. A nagylányaim pedig Rebeka Kíra, és Kitti Anita, Rebeka és Kitti néven hívjuk őket. A kicsinek is szeretnénk harmadik nevet, de nem nagyon találunk olyat ami illik a Mirjam mellé.
36/Nő
Köszönöm azoknak akik a kérdésemre válaszoltak.:) Azok pedig még mindig a csúnya szavas témánál tartanak, azoknak megemlíteném, hogy a lányom neve előtt történetesen még szerepel egy "Rebe" rész is:D És ez így teljesen más mint a Major Anna.
A három névvel kapcsolatban pedig, szerintem senkinek semmi köze ahhoz, hogy én miért és milyen harmadik nevet adok a gyerekemnek:)
Mostantól kezdve sem a "kakis" téma, sem a harmadik neves probléma nem érdekel.
Én egy érthető kérdést raktam ki segítségre várva, azért mert ez az oldal eredetileg erre való.
Akiket már az elején is említettem azoknak köszö
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!