A Dobrai vezetéknévhez kellene a név, mi a Mirjamra gondoltunk, mondjuk Maja, vagy simán Miri/Mirjam becézéssel. A Maja név is tetszik, de szerintem nem eléggé hivatalos, vagy hogyan mondjam. Viszont emellé kellene még egy 3. név. Mind a 3 gyerekünknek 3 neve van, a kicsinek is szeretnénk annyit adni. a párom ragaszkodik hozzá. A nagyfiam, Zétény Zalán, a Zalán nevén hívjuk. A nagylányaim pedig Rebeka Kíra, és Kitti Anita, Rebeka és Kitti néven hívjuk őket. A kicsinek is szeretnénk harmadik nevet, de nem nagyon találunk olyat ami illik a Mirjam mellé.
Frankó lehet, amikor repülővel mentek nyaralni, és online csekkoltok be.:-) Kár, hogy az Anitát már ellőttétek, az pont jó lenne a Mirjam mellé, de az Amira is szép hozzá. A Maja szerintem teljesen oké, ahhoz szinte bármi illik. Dobrai vezetéknévhez egyébként pl. Boglárka lenne még nagyon jó, hogy egy kicsit helyrebillenjen az egyensúly.
Ja, ha ez valódi kérdés, ennyi infó mellé már nyugodtan kiírhatod a saját keresztnevedet is, fölösleges a 36/Nő megjelöléssel titokzatoskodni.:-)
2017. jan. 8. 13:37
12/36 A kérdező kommentje:
Valódi kérdés, és azért mertem kiírni a neveket, mert nincsen semmi rejtegetni valóm a kérdésben, csak egy kis segítséget kértem a név választásban, nem pedig egy ciki szexuális élményt meséltem el.
2017. jan. 8. 13:46
13/36 anonim válasza:
Sztem őt már kíméljétek meg ettől a név-fétistől,komolyan mondom mindig megrökönyödök,hogyan tudnak nők ilyen baromságokat kitalálni.Miért akarsz kitűnni ennyi névvel? Elhiszem,hogy a játszótéren jó pletyitéma,hogy kinek a gyerekének van trendibb,meg egyedibb neve,de ez akkor is nevetséges.
2017. jan. 8. 13:51
14/36 anonim válasza:
Rendes nevek fel sem merültek?
2017. jan. 8. 13:53
15/36 A kérdező kommentje:
Most mi bajotok van a Rebeka, Kíra, Kitti, Anita, Zétény, Zalán illetve Mirjam nevekkel? Szerintem egyik sem normálatlan, mind teljesen jó.
2017. jan. 8. 13:55
16/36 anonim válasza:
Eggyütt hülyén néznek ki. Mondtam már. Próbálok hasonlót írni : Regő, Dzsesszika, Maja. Legyen már stílusotok könyörgöm. És mint írtam, RebeKA KÍra. Vagy RebeKA KÍRA. Gyengébbek kedvéért kaki, kakira lesz a csúfolása. Előbb-utóbb más is felfedezi.
2017. jan. 8. 14:04
17/36 anonim válasza:
Ha több nevet is lehetne adni, akkor hány nevet adnál egy gyereknek?
2017. jan. 8. 14:08
18/36 A kérdező kommentje:
Mint ahogy említettem a kiírásban, a párom ragaszkodik hozzá, mert náluk mindenki 3 neves volt, ő is az, én is az vagyok, bár nem az én ötletem volt hogy 3 nevesek legyenek. De nekem tetszik. Kedves RebeKA KÍrás válaszoló. Hidd el, nem lesz az a beceneve,mert csak te vagy ennyire alacsony szinten, hogy ez tűnjön fel először. Érdekesen még senkinek nem szúrt szemet, csak te gondolsz erre.:)
2017. jan. 8. 14:16
19/36 anonim válasza:
Tudod az a baj ezzel,hogy normális embereknek mire elsorolod a gyerekeid nevét egyrészt elmegy az életkedvük.Másrészt olyannak fognak tartani,aki a saját "felvilágosultságát" próbálja meg kivetíteni a gyerekei nevére.
2017. jan. 8. 14:17
20/36 anonim válasza:
3 név? Szuper. Gondoltatok arra mi lesz, ha az a szerencsétlen lány férjez megy? Hogy fogják hívni? Kovács Jánosné Dobrai Mirjam Gizella? -.- szerencsétlen gyerekek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!