Egy anya hogy tudja szeretni a gyerekét, ha az nagyon csúnya?
Figyelt kérdés
2010. máj. 3. 19:46
11/19 anonim válasza:
Mi van? Miért ne szeretné? Hogy merül fel egy ilyen buta kérdés?! Az anya a gyerekét szereti, és nem pedig a gyerekének a szépségét!! Elég bunkó példa, de lásd mondjuk a rokkantakat. Őket is szeretik! Pedig ők se szépek, és még sok esetben gondoskodni se tudnak magukról. Mégis ŐKET szeretik, és nem a testüket.
12/19 anonim válasza:
Ez most komoly? Egy anya mindig szépnek látja a gyerekét. Meg nem is ezen múlik. Nem tehetne róla senki.
13/19 anonim válasza:
Sok csúnya embernek párja is akad.
14/19 anonim válasza:
Nézd, te más gyerekét láthatod csúnyának (én is szoktam néha csúnyának látni, nem is egyet, de én mindig azt mondom, hogy aranyos), de a sajátját a legszebbnek látja. A szeretet nem függ szépségtől. Tagadhatatlan, hogy nagyon csúnya gyerekek is vannak, de most tényleg hogy mondd meg a büszke anyukának, hogy hááát bocs :D Egyik barátnőm azt mondta az egyik babára, hogy "érdekes" :D Apukám szerint én is nagyon csúnya újszülött voltam, (a képekből ítélve teljesen igaza volt :D), de 1 hét múlva kikupálódtam :):)
15/19 anonim válasza:
Elottem mar leirtak a tutit, Meg csak annyit akartam hozzafuzni, hogy a "csunya" szulot is szereti a gyermek, vagy nem?
17/19 anonim válasza:
"Az ember mindig többet ér, mint az arca,
Mert a szív s a lélek nincs a képen rajta."
18/19 anonim válasza:
Egyébként miért kérdezed? Neked van csúnya gyereked, vagy te vagy az???
19/19 A kérdező kommentje:
Nem! Csak kíváncsiság!
2010. máj. 4. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!