Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ennyi szülő, aki...

Miért van ennyi szülő, aki beleszól a gyereke kapcsolatába?

Figyelt kérdés

Nem olyan régen ismertem meg a most már volt barátnőmmel és úgy volt, hogy majd karácsonykor bemutat a szüleinek, de itt jön most a lényeg. Az anyja belépett a csaj facebook-jába, letilotott engem, majd az ő saját facebook-ján rám írt, hogy nem tudja, hogy ki vagyok és mit akarok a lányától, de szálljak le róla, mert vannak a hatóságoknál ismerősei és ha még egyszer találkozom vele, akkor szól nekik. Nem akartam veszekedést, így eleinte nem is akartam rá reagálni, de nekm normális szüleim vannak és azt tanították nekem, hogy védjem meg magam és ne hagyjak rá semmit senkire, ha nincs igaza. Szóval végül visszaírtam neki valami olyasmit, hogy sajnálom hogy anélkül ítéllezik felettem, hogy megismert volna és nem értem a fenyegetései okát. A lányt amúgy bántják a sulijában és mindig én bátorítottam, én hallgattam meg, mivel azt mondta a tanárait nem érdekli, a szülei sem csinálnak nagyon semmit. Így bármennyire is bunkóság volt azt is megmondtam neki, hogy inkább fordítson rá több figyelmet, nem hiszem el, hogy valaki hagyja, hogy szenvedjen a gyereke és neki kéne annak az embernek lennie, akinek beszél róla és segít neki, mert aki bántja, az nem én vagyok.

Kb ennyi, csupán nem értem, miért kell valakit így letámadni ok nélkül. Nem tudom, miért hiszi, hogy ezzel bármit is elérhet..

2016. dec. 15. 12:43
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
36%

Én sem értek azzal egyet,hogy 14-15 évesen már kapcsolat kell,de ha így alakult,akkor fenyegetés és tiltogatás helyett inkább próbált volna megismerni személyesen.

Az ilyen viselkedéssel,hogy belép a lánya facebookjába és ott tevékenykedik,meg megfenyegeti aki szóba áll vele..Hát szerintem egyértelmű mit fog elérni..A lány ahogy tud önállósodni hátra sem fog nézni többet.

Ha ennyire zavarta,hogy együtt vagytok el lehetett volna intézni normálisan.

+ a tiltással egyébként is csak hazugságra nevelnek.Egy élelmes kamasz csinált volna új facebookot és titokban találkozgatott volna veled .

Szóval tényleg nem egy agysebész az anyuka.

2016. dec. 15. 20:03
 22/23 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem nem teljesen ugyanaz egy 14 éves lány kapcsolatába beleszólni, mint egy 20 évesébe mondjuk. Viszont akárhány éves a gyerekem, a kapcsolatába csak akkor szólnék bele, ha veszélyben látnám. ha jól értem, a lány anyukája nem is ismer téged. Vagy tényleg félreértés, vagy pedig pótcselekvés, amit érzelmekben nem ad meg a lányának, azt ilyen arctalan kakaskodásban próbálja pótolni.

Egy 15 éves kamasznak rendkívül jó meglátásai lehetnek gyereknevelés területén, én például kifejezetten azér olvasgatom itt a Családi kapcsolatok témáit, mert nagyon sokat tanulok belőlük arról, milyen szülői viselkedést miként élnek meg a gyerekek. Az egy dolog, hogy a szülő csak jót akar a gyerekének, de ha azt hülyén teszi, és a gyereke emiatt meggyűlöli őt, és alig várja, hogy örökre lelépjen otthonról, akkor megette a fene az egészet.

Semmi mentség nincs arra, hogy a lánya FB fiókjába belépett az anya. Az én anyukám is csinált hasonló kaliberű dolgokat annak idején, persze az internetet akkor még nem ismertük, de elolvasta a leveleimet, feltúrta a szobámat. Visszafordíthatatlanul elrontott vele mindent köztünk.

2016. dec. 16. 10:42
 23/23 anonim ***** válasza:
25%

"Én 15 vagyok, ő pedig 14"

Azt hittem, felnőttekről van szó, de ti gyerekek vagytok. Még jó, hogy beleszól a szól a szülő, főleg, ha nem tetszik neki valami.

2016. dec. 16. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!