Miért van ennyi szülő, aki beleszól a gyereke kapcsolatába?
Nem olyan régen ismertem meg a most már volt barátnőmmel és úgy volt, hogy majd karácsonykor bemutat a szüleinek, de itt jön most a lényeg. Az anyja belépett a csaj facebook-jába, letilotott engem, majd az ő saját facebook-ján rám írt, hogy nem tudja, hogy ki vagyok és mit akarok a lányától, de szálljak le róla, mert vannak a hatóságoknál ismerősei és ha még egyszer találkozom vele, akkor szól nekik. Nem akartam veszekedést, így eleinte nem is akartam rá reagálni, de nekm normális szüleim vannak és azt tanították nekem, hogy védjem meg magam és ne hagyjak rá semmit senkire, ha nincs igaza. Szóval végül visszaírtam neki valami olyasmit, hogy sajnálom hogy anélkül ítéllezik felettem, hogy megismert volna és nem értem a fenyegetései okát. A lányt amúgy bántják a sulijában és mindig én bátorítottam, én hallgattam meg, mivel azt mondta a tanárait nem érdekli, a szülei sem csinálnak nagyon semmit. Így bármennyire is bunkóság volt azt is megmondtam neki, hogy inkább fordítson rá több figyelmet, nem hiszem el, hogy valaki hagyja, hogy szenvedjen a gyereke és neki kéne annak az embernek lennie, akinek beszél róla és segít neki, mert aki bántja, az nem én vagyok.
Kb ennyi, csupán nem értem, miért kell valakit így letámadni ok nélkül. Nem tudom, miért hiszi, hogy ezzel bármit is elérhet..
Nem tudom, nekem ilyenekről nem beszélt. Mindig mindent úgy kellett belőle kihúzni.
Meg nem tudom mi igaz belőle és mi nem, mert nekem ez is gyanús. Azt is mondta (mármint a làny), hogy azért nem tudunk találkozni, mert megy Görögországba esküvőre. Ezt így kb 2 héttel azelőtt bejelemtette hogy találkoztam volna a szüleivel. Mondtam hogy testvéremet is hívták már így el, de már fél évvel azelőtt tudta, nem 2 héttel indulás előtt. Állítólag akkor hívták őket este 9 körül megjegyzem és azzal magyarázta hogy ez egy ilyen család.
Lehet én bonyolítom túl, de nekem nwm hangzik túl hihetőnek.
Nyilvan anyuka tulreagalta, es azt hitte valami pedofil szaladgal a lanya utan.
Az meg felhaborito hogy 15 evesen nekiallsz kiosztani egy felnottet hogy mit hogyan kellene csinalni a gyereknevelesben.
Ó így mindjárt más.
az anyja féltékeny,és megprobál mindenkit eltávolítani a lánytól,hátha vissza megy hozzá és akkor lesz anyapicilánya akit ő joságosan megment.
nem csodálkoznék ha bántások hátterében ő állna.
amugy szolj a lánynak,hogy a muterja a fészében turkál.
Miért ne lenne nekik való kapcsolat? Ne úgy képzeld mint egy felnőtt kapcsolatot... Nekem is 15 évesen volt az első barátom. Szex nem is volt köztünk, de jó emlék és normális felnőtt lettem. Összefoglalva igazad van, hogy esélyt kéne adniuk és megismerniük és abban is igazad van, hogy egy 14 éves lányt el lehet engedni hetente 2 délutánra, csak kattantak a szülei és azt hiszik, hogyha valaki utcára lép az nem megy élve haza, vagy azonnal szexelni fog. A baj viszont, hogy nem tudsz mit csinálni. Sajnos a lány függ a szüleitől, akik teljesen taccsra fogják vágni minden kapcsolatát amíg el nem szabadul otthonról, ami ugye nem holnap lesz.
L/25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!