Miért van ennyi szülő, aki beleszól a gyereke kapcsolatába?
Nem olyan régen ismertem meg a most már volt barátnőmmel és úgy volt, hogy majd karácsonykor bemutat a szüleinek, de itt jön most a lényeg. Az anyja belépett a csaj facebook-jába, letilotott engem, majd az ő saját facebook-ján rám írt, hogy nem tudja, hogy ki vagyok és mit akarok a lányától, de szálljak le róla, mert vannak a hatóságoknál ismerősei és ha még egyszer találkozom vele, akkor szól nekik. Nem akartam veszekedést, így eleinte nem is akartam rá reagálni, de nekm normális szüleim vannak és azt tanították nekem, hogy védjem meg magam és ne hagyjak rá semmit senkire, ha nincs igaza. Szóval végül visszaírtam neki valami olyasmit, hogy sajnálom hogy anélkül ítéllezik felettem, hogy megismert volna és nem értem a fenyegetései okát. A lányt amúgy bántják a sulijában és mindig én bátorítottam, én hallgattam meg, mivel azt mondta a tanárait nem érdekli, a szülei sem csinálnak nagyon semmit. Így bármennyire is bunkóság volt azt is megmondtam neki, hogy inkább fordítson rá több figyelmet, nem hiszem el, hogy valaki hagyja, hogy szenvedjen a gyereke és neki kéne annak az embernek lennie, akinek beszél róla és segít neki, mert aki bántja, az nem én vagyok.
Kb ennyi, csupán nem értem, miért kell valakit így letámadni ok nélkül. Nem tudom, miért hiszi, hogy ezzel bármit is elérhet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!