Kimenyek vagy se?
Figyelt kérdés
Valamilyik nap felhivott apukám és felajánlotta hogy kiköltözhetek hozzá Angliába mondtam neki erre hogy kellene egy kis gondolkozó idő. De nem tudom hogy igen vagy nem!?.2016. dec. 12. 22:32
11/17 anonim válasza:
Helyemben, nem helyembe. Ahogy Hofi mondaná, az ilyenekre ott van szükség, ne is gyere vissza. De ahogy a nagy költő mondta: áldjon vagy verjen sors keze, itt élned, halnod kell.
12/17 anonim válasza:
Én tuti kimennék.
OFF
Miért kell mindig bántani valakit a helyesírás miatt. Arra még senki nem gondolt, hogy valaki diszgráfiás? Lányom is az, és egyszerűen nem érzékeli a hosszú és rövid hangzók közötti különbséget.
on
13/17 A kérdező kommentje:
14/F vagyok. Nagyon jóba vagyok apukámmal. angolból 5-ös vagyok. Bocsi de a magyar helyesírás nem megy anyira. Van is papirom rola
2016. dec. 13. 08:40
15/17 anonim válasza:
Ennyi infóból senki nem fog hasznos tanácsot adni. Menj, ha van más kinézett iskola, elég jó vagy angolból. Számítsd bele, hogy ott mindenütt angolul fogsz tanulni. Plusz anyukádnak is van beleszólása.
16/17 anonim válasza:
Sok mindentől függ, hogyan döntenék. Anyukáddal mi van? Amúgy ha tisztán a tényeket nézzük, szerintem bizony ki kéne menned, mert csakis előnyöd származhat belőle (nyelv, tanulmányok, később munka).
17/17 anonim válasza:
"nem érzékeli a hosszú és rövid hangzók közötti különbséget"
Nálunk volt tollbamondás, és minden szót megtanultunk, és akkor nincs az, hogy érzi-e a különbséget vagy nem, mivel megtanulta a szót helyesen írni. Lehet, hogy érdemes volna gyakorolni a tollbamondást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!