Idegösszeomlásom van?
Sztem anyádnak van idegösszeomlása...
Téged csak simán idegesít a viselkedése, sztem hugyozd körbe és röhögd ki! Mást nem nagyon tehetsz..
ma 08:10
Mit hülyítitek szerencsétlen gyereket?
Még hogy jót akar...
Egyértelmű, hogy az anyja egy idegbeteg ostoba paraszt, aki alkalmatlan a gyereknevelésre..
Le kéne lőni az ilyen anyákat, vagy deportálni mindet..
Az első linkje alapján levontam a következtetést, hogy azt hiszem nekem lesz hamarosan idegösszeomlásom. A 8 pontból 5, illetve a leírás tökéletesen illik rám. No sebaj, remélem azért inni nem kezdek el!
A témához kanyarodva: minden fiatalnak és anyának van olyan időszaka, amikor nem bírják úgymond megtűrni egymást. Ennek ellenére nyilván ő szeret téged, és a lelked mélyén te is őt, csak ezt az ordítozós tulajdonságát utálod. Valószínűbb hogy szorongsz, és félsz egy újabb kiabálástól, mint az hogy összeomlassz. Kérdezd meg tőle, hogy miért üvölt? Miért nem tudja normális hangnemben elmondani amit szeretne? Ne bunkón és üvöltve kérdezd meg, hanem normális hangnemben, hátha ettől kicsit megtorpan.
Nincs idegösszeropanásod, csak eleged van a téged körülvevő világból!
Próbálj beszélni anyuddal! Meg keress vmi elfoglaltságot,amivel lekötöd magad!
"A"
Kedves válaszolók!
Köszönöm azoknak, akik anyámat mindennek lehordták.
Utólag kiderült, hogy igen, idegösszeroppanásom van, a rengeteg családi probléma, a vizsgáim, és a munkám miatt.
ugyanis egyetemre járok, mellette dolgozok, mert szegények vagyunk.
Édesanyám jó ember, apám egy szemét.
Egész életében ütötte verte, és kikészült idegileg.
Minden összejött, nem tudta máson levezetni a feszültséget, csak rajtam,én voltam kéznél...
Ennek ellenére erején felül teljesít, mindenem megvan , amire szüksége van egy 22 éves lánynak.
Remélem megoldódik a problémánk, és ki tudok ebből kecmeregni.
mielőtt még valaki belekötne, a szegénységet azon értem, hogy éppenhogy be tudjuk fizetni a rezsit, nekem pedig nincsenek nagy igényeim, nem vagyok tipikus 22 éves, aki elvárja ,hogy a szülei fizessék a műkörmöst meg a szolit meg a többi hülyeséget, a ruháimat magamnak veszem, ellátom magam.
szerintem ez nagy segítség itthon
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!