Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak olyan kiránduló helyek,...

Vannak olyan kiránduló helyek, ami érdekes lehet egy 7 éves kisfiúnak, és Budapestről vonattal vagy tömegközlekedési eszközzel könnyen megközelíthető?

Figyelt kérdés
Nincs autóm, így fontos hogy jó legyen a tömegközlekedés.
tegnap 21:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Vannak: Győr, Miskolc, Debrecen, Pécs és Szeged.
tegnap 21:59
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Konkrétan bármi. Neked az országbérlet 19 ezer (azaz +9500 a budapest bérlethez képest vagyis simán megtérül) neki ingyenes

Balatontól kezdve a veresegyházi medvefarmon át Lillafüredig bárhova elviheted :D

tegnap 22:06
 3/8 anonim válasza:
84%
Én a Dunakanyarnál a Rám-szakadéknál voltam.Nagyon szép és teljesíthető túra több ùtvonallal.Az útvonalakból van egy ami nehezebb(túra cipőben ajánlott menni) és van egy könyebb is kövezett úton.Gyerekeknek is jó program lehet és főleg ősszel nagyon szép az erdő.
tegnap 22:24
 4/8 anonim válasza:
100%
Pécs- meseerdő, nemrég nyílt én 11 éves öcsém is imádta :D
tegnap 22:30
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Tata
tegnap 22:32
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Eger.
tegnap 22:41
 7/8 anonim válasza:
100%
Pécs, Sopron, Debrecen, Győr, Balfon menti helyek. Ezek szép helyek, biztos találtok olyat ami neki is tetszeni fog.
tegnap 22:53
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Városnézősre gondolsz vagy természetjárósra? Sziklák, barlangok hozzák inkább lázba, az állatok vagy az épített környezet?

Hogy mondjak barlangosra konkrétat is: Zebegény és Nagymaros közti tekergés. Útba lehet ejteni Törökmezőt: itt van kalandpark, kis-állatpark, turistaház is, a Julianus barát-kilátót és akár a Remete-barlangot is. Ha ezeket egymás után rakod, 16 km-t ad ki az útvonaltervező ( [link] ami egy 7 évesnek kicsit sok, de ha csak Törökmezőre mentek vagy csak a kilátóba (ha bírja, a barlangba is), az szerintem vállalható. De lehet menni Tatabánya felé a Szelim-barlang környékére, Biatorbágyra a Nyakas-kőhöz (barlang nincs, de jól néz ki), Pilisborosjenőre a teve-sziklához és a "egri várhoz"+ a Kevélyek és a Mackó-barlang, lesz majd Tatán vadlúd sokadalom, ha inkább állatos, ott is lehet egy jót sétálni. Hirtelen ezek jutottak az eszembe.

tegnap 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!