Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennél, ha párodról...

Mit tennél, ha párodról kiderülne, hogy drogozik? Hogy reagálnál? Mi a legjobb, amit ilyenkor tehet az ember?

Figyelt kérdés
2010. máj. 1. 22:29
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Komoly lelki problema? Hanyan drogoznak csak a feeling kedveert, vagy mert a havrok is nyomjak.

A lelki problema keseobb jon, amikor mar nem tud lejonni a cuccrol!

2010. máj. 1. 22:46
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy,ha ő nem akarja akkor mondhatsz csinálhatsz bármit.Én szakítottam kétszer is (két különböző ember és később derült ki a dolog)
2010. máj. 1. 22:50
 13/23 anonim válasza:
19%

Egy még számomra is kellemes közegben együtt innék vele,

ő használhat drogot is.

Persze ez "nem minden" esetben vezethet jóra.

De mindenképpen szeretnék többet megtudni róla - Tőle !

2010. máj. 1. 22:51
 14/23 anonim ***** válasza:
49%
Mivel 6 éve vagyunk együtt,és nagyon szeretem,nem tudnám eldobni magamtól.Elvinném orvoshoz.Ha nem megy és látom,hogy lesz.rja az egészet,akkor bármennyire is fájna,de szakítanék vele.
2010. máj. 1. 22:54
 15/23 anonim ***** válasza:
65%
Szakítanék vele, nem érdekel mi az oka. Megpróbálnék segíteni neki meggyógyulni, de az én gyerekeim apja nem lesz egy drogos, még csak füves sem. Teljesen kizáró ok nálam, azt sem viselem el, ha valaki még csak kipróbálta. Szóval nekem első dolgom lenne szakítani vele, utána ajánlanám fel a segítségemet. Hiába szeretném, ha utána nem tudnék rá úgy nézni, mint régen. El lehet ítélni, ezen képtelen vagyok változtatni, nem is akarok.
2010. máj. 1. 23:17
 16/23 anonim ***** válasza:
47%
Agyonb@sznám !
2010. máj. 1. 23:19
 17/23 anonim ***** válasza:
23:17 nem is kell.Mindenki másképpen fogja fel,fogadja el.
2010. máj. 1. 23:19
 18/23 anonim ***** válasza:
65%
Ebben igazad van, de sajnos azt kell látnom, ez egy egyre inkább feltörekvő probléma, ennek főként a túlzott liberalizmus az oka, manapság már mindent szabad :( A legfiatalabb drogelvonós 9 éves, és akkor van aki henceg vele, hogy füvezik :( Képtelen vagyok elviselni az ilyen embereket, felőlem akármilyen oka lehet a drogozásra, erre nincs ok, nincs mentség, ahogyan az alkoholizmusra sem. Remélem végre visszaszorul ez a liberalista világnézet, helyreáll az oktatás minősége (megszűnnek a tanárverések) és befejezik a drogpróbálgatást a fiatalok.
2010. máj. 1. 23:22
 19/23 anonim ***** válasza:

Sajnos voltak már negatív élményeim és tapasztalataim drogos emberrel kapcsolatban,konkrétan párkapcsolati téren.

Mindezek birtokában azt mondom,gondolkodás nélkül elhagynám,és többé egy morzsányi esélyt nem adnék neki.Én nem fogok egy akarat-gyenge emberrel kínlódni,azt meg pláne nem fogom hagyni,hogy palira vegyen!Nem akarom,hogy belerángasson a hülyeségeibe,vagy olyasmibe,amit én nem szeretnék.

Jah,és köszönöm szépen annak a pasinak,aki miatt az ilyenekről azt gondolom,hogy aljadék senkiháziak!!!

2010. máj. 1. 23:52
 20/23 anonim ***** válasza:

Rávenném,hogy kezeltesse magát( az nem működik tartósan,ha magától szokik le...)

Ha nem hajlandó,akkor elhagynám!

Az ilyen emberekkel bonyolultabb egy kapcsolat.Pl váratlan reakcióik vannak.A hétköznapi gondokat általában neked kell egyedül kezelni. Megbeszélni vele nem sok mindent lehet,mert félsz hogyan fog reagálni.Ha szakítasz,akkor esetleg jön az öngyilkos lesz,stb szöveggel -nem könnyű szakítani,mert félsz valami butaságot csinál.A másik dolog a pénz: honnan tudod,hogy mikor fog jelentős összegeket költeni drogra? Elég ha rákattan jobban...Te fogod eltartani? Vagy nem baj,ha elvisz minden mozdíthatót a lakásból?

2010. máj. 2. 12:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!