Milyen ember az olyan, aki a közösségi oldalra feltesz az autójáról egy képet, a legjobb buliról 4et, a barátnőiről 6ot, de a most született babájáról egyet sem?
Ilyen az értéksorrendje :(
Még felteheti.
Ez van, nem vagyunk egyformák.Majd sorra kerül nála az is.
Én tettem fel a barátnőm kislányáról (is) mert nagyon szeretem őt, és ő is engem.Ő is mindig mindenkiről rak fel képet, de pl olya nincs ahol én lennék a kislányával.Mindig mindenki mársól meg igen....
Szia!
Függ attól is, hogy mit jelent a "most született". Ha 2 napja, akkor nem várható el hogy rögtön ugorjon és rakja is fel, de pl. ha 1 hónapja, akkor már azért feltehette volna.
páromén is kocsijárol van meg 2-3 bulikép,és ennyi...magánéletét nem mutogatja...
de telefon háttérképe én vagyok,meg szüleinél is van sok kép rolunk (ő tette ki),meg nagyszülőknek is ő adott képet rolunk...aki fontos neki,azoknál kép is van...többiek meg nem számit...
Milyen ember aki folyton mások dolgán rágódik??? Tényleg ennyire ráérnek egyesek. Lehet, hogy van rá oka,pl. a magam példája a nyaralásomról 2-3 hét múlva tudok kb. képet feltenni, megvan rá az okom, és ha az újszülött gyerekem képe lenne a gépen, akkor is ki kéne vánom a 2-3 hetet. Ennyi. Nem kell mindig fúrni valakit, lehet, hogy nem az első dolga születés után az iwiwre rohanni képeket rakni.
Válaszom: lehet szuper jó ember, nem ebben mérik!
nekem is sok képem fel volt a közösségin,de amikor megszületett a lányom, kb 1 hónapig az internet közelébe se mentem. Nincs ezzel baj szerintem h nem rak fel rögtön képeket a pici babájáról,ez az ő dolga, ne foglalkozz vele.
Amúgy nem lehet h féltékeny vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!