Ti szakítanátok a párotokkal csak a családja miatt?
Nagyon szeretjük egymást, de egyszerűen a családját már képtelen vagyok elviselni. Szinte már betegesen egymás nyakán lógnak és náluk ez teljesen normális. Mikor összejöttünk kamaszkorunkba, még tetszett, hogy az anyja ennyire a szívén viseli a sorsunkat, de mostanra hatalmas teher lett. Egy lépcsőházba lakunk velük.
Az anyja folyamatosan nálunk lóg, rendezkedik, fikázza a főztömet, az meg már tényleg a világ vége, ha mondjuk csak mikrós kaja van. Állandóan azt mondogatja, milyen rossz háziasszony vagyok. (Persze mindezt csak jóindulatból teszi). Az apja elvárná, hogy hozzájuk is menjek főzni meg takarítani. Mert a minimum az, hogy ennyit segítek, de ha ott vagyok mindenen megsértődik. Jobb ha meg se szólalok.
Az öccse a másik "sikertörténet", aki az egész kamaszkorát végigbulizta, kirúgták a suliból, munkája nincs. Az anyja meg folyamatosan védi. Fizeti neki az albérletet, de ha kidobják onnan is, mert mondjuk részegen szétverte a házat, akkor nálunk csövezik, mert itt van még egy plusz szoba, anyósék meg garzonba laknak. A srác exbarátnője a másik kedvenc. Folyamatosan nálunk lóg mióta szakítottak. A páromtól vár vigasztalást. Nem mintha féltékeny lennék egy 18 éves kiscsajra, de azért baromi idegesítő fáradtan arra haza érni, hogy a párom vállán sírja el a bánatát, az én cigimet szívja, az én kávémat issza, az én kedvenc fotelomban, és még csak elküldeni se lehet, mert szegény tiszta depressziós mostanában, és még és még a végén kárt tenne magában.
Komolyan mondom kikészülök ettől a családtól, de a párom nem akar elköltözni.
Már az is eszembe jutott, hogy szakítok vele, de annyira szeretem, és annyi mindent átéltünk már együtt. Lassan 8 éve együtt vagyunk. Ti mit tennétek a helyemben?
25/N
Látszik, hogy nem tudod, milyen a normális, határozott, magabiztos, önálló pali. A csáveszed egy balf...asz. Szerinted, ha az egész család defekt, akkor a palid egy álom férfi, vagy hogy gondoltad? :-)
Persze, hogy nem akar elköltözni anyuci pici fia. Nyisd már fel a szemed, addig, amíg nincs gyerek.
Vagy elfogadod, hogy ez a állapot ilyen marad, vagy gyorsan lelépsz. Ez a két megoldás van, csodát ne várj.
Nem a csaladja miatt kell szakitani, hanem azert mert a csavod olyan amilyen.
A jovoben ez az egesz csak rosszabb lesz.
Tipli....
Ez nem normális dolog, hogy az öccse aki szétveri az albérletét hozzátok megy lakni!
És az sem, hogy a volt barátnő nálatok van napi szinten, mint aki ott lakik és "csupa megértést" kell iránta tanusítani, vagyis a BARÁTOD simán ezt teszi!!
EZ nem normális!
A többi sallang oly csekélyke ehhez képest, hogy szóra se érdemes.
Miért maradsz vele?? Azonnal tipli, ez egy gyépés család, nagyon zűrösek!
A volt bnővel együtt.
ELKÖLTÖZNÉK!!! De villámgyorsan, a pasimmal együtt. Olyan messze, ahovan nem lehet napi szinten átugrani, pl. a város túlsó végébe. (Ha falu, akkor a szomszéd faluba.)
Ha ő nem akar veled menni, az egy új felállás, és tudni fogod, mit jelent...
Frászt vinném a pasit!
Az egyik válaszló a példa rá: telefonon/telefonnal is tönkre lehet tenni egy kapcsolatot!
Ha mindenáron meg akarod menteni a kapcsolatot, akkor állítsd választás elé a párod.Keress albérletet a város másik felén.Ha szeret és veled akar lenni menni fog veled.Ha nem,akkor így járt.
És ha sikerülne elköltöznötök,akkor is le kéne fektetni az alapszabályokat.A pereputtya nem jöhet bejelentés nélkül, nem átjáróház az otthonotok. Szóljanak oda mielőtt mennek és nem napi szinten.
+ ha vendégségben vannak nálatok,akkor igenis szóljon rá a párod az anyjára,amikor téged és a főztöd/háziasságod kritizálja. Ha nem tetszik neki,kívül tágasabb.
Nem kéne hagyni,hogy így a fejetekre nőjjenek.De ehhez a párod is kell és az,hogy elköltözzetek.
Ha nem hajlandó a változásra,annak ellenére,hogy tudja,hogy téged ez mennyire zavar,akkor szerintem hagyd menni.Persze,sok éve együtt vagytok és biztosan nehéz.De ha további éveket áldozol egy ilyen kapcsolatra,ne adj isten közös gyereketek is lesz,akkor annál nehezebb lesz lépned. És sosem leszel igazán boldog mellette.
Mert ne haragudj,de ha szeretne,fontos lennél neki,akkor nem hozna ilyen helyzetbe.Oké, a családja, de le kéne róluk szakadni,elköltözni és kiállni melletted. De ha karba tett kézzel nézi,hogy az anyja lefikáz téged,az nem normális.
Fiatal vagy még, lenne esélyed normális párkapcsolatot találni, egy olyan pasi mellett akinek fontos,hogy boldog legyél.A mostaninak nem igen az..
De mondom,adj neki még egy esélyt,költözz el másik albiba.Ha fontos vagy neki megy utánad.
Komolyan mondom nem is ertem hogy birtad eddig elviselni , most is ismeretlenul is felnezek rad , az en kapcsolatomban is vannak problemak de meg egy evnel sem tartunk de a csaladja a apsim nyakan log szinten nem birom elviselni.
Nem tudtok elkoltozni mashova??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!