Anyukámmal aludtam 15-16 éves koromig. Ez gond?
Ne haragudj, de szerintem a pszichológus finoman fogalmazott:S
Hogy miért beteges (mert nyilvánvalóan az), azt nem tudom egzaktul megfogalmazni, én nem vagyok szakember. Szerintem az ember ezt vagy átérzi, hogy miért nem helyes vagy nem.
Szerintem egyértelműen anyukád hibája, amiért így szocializált.
Én is szeretem a szüleimet, néha le is dőlök pár percre a TV előtt apám mellé a kanapéra, de vele aludni... ezt elég bizarr ötletnek tartanám.
Szerintem anyád abnormálisan ragaszkodik hozzád. Amikor szerelmes voltál, azt hogy viselte?
1-es! Köszönöm a válaszodat! Nem értem miért beteges amikor a világ nem fekete-fehér de mindegy is ezt csak az tudja aki átérzi. A válaszodhoz annyit fűznék hozzá hogy amikor szerelmes voltam jól viselte adotpénzt hogy meghívjam a barátnőmet mozira, pizzára mindenre meg amikor nálam volt a lány akkor is beágyazot, kivasalta a lepedőt stb.
Sokszor van hogy tévénézés közben fogom a kezét és úgy nézzük a tévét meg néha megmasszírozom a hátát. Azt gondolom egy anya-fia kapcsolat jó ha egyenrangú meg vannak benne érzelmek.
Amikor volt barátnőd, hogyan bírtad ki, hogy nem tudsz anyukáddal aludni? Nehéz volt, vágytál rá?
Anyukádnak nem hiányoztál mellőle?
Nem aludtatok hármasban?
Apukád nem csatlakozott hozzátok?
Utolsó válaszoló kérdéseire kíváncsi lennék én is. Mármint hogy mit válaszolsz rá.
Szerintem sem normális, sőt.
Anyukáddal nincs minden rendben, ha így nevelt téged, te persze, hogy normálisnak tartod. Ebben éltél huszonvalahány évig.
9-es vagyok.
Mármint a hetes kérdéseire vagyok kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!