Mit tegyek ha lehalgatott valaki az otthonunkban? Bővebben lent.
2hónapja költöztem páromékhoz pontosabban az anyjával, az apjával és vele élek meg a kislányommal, nem a mostani párom az apja, így élünk öten, a szülők és a párom egész nap dolgozik én a kislányommal vagyok itthon. Jó a kapcsolatom a szülőkkel és eddig párommal is az volt de ma minden megváltozott mikor kiderült hogy hetek óta egy diktafont rejteget a házban és ha ők elmennek dolgozni egész nap engem lehallgat hogy mit csinálok, kivel beszélek stb.
Pár hete mikor vásároltunk nagyon egyedül akart menni a műszaki cikkekhez az üzletben hogy ő nekem néz karácsonyi ajándékot közben amint ma kiderült egy diktafont vett amivel lehallgat.
Ma mutatta meg és igaz hogy nincs rajta semmi olyan amivel nekem ártani tudna vagy bármi amitől félnem kéne csak például ha beszéltem telefonon anyukámmal vagy az ő anyukájával meg még pontosan nem tudom mit vett fel de ezeket mutatta.
Viszont akkorát csalódtam benne hogy szakítottunk és végig röhög rajtam nagyon bánt a dolog, azt mondtam neki feljelentem de azt mondta letagadja mint ahogy azt is hogy volt rá példa hogy megvert stb.
Mit tudok tenni ? Nagyon idegesít, egy beteg őrült és ezért bosszút akarok állni rajta. Segítsetek, valaki mit lehet ilyenkor csinálni hogy ezt megbánja ?
Az, hogy megvert, azért már fel lehet jelenteni. Diktafon? Beteg barom.. :/
Nehogy visszakönyörögje magát
Miután odaköltöztél akkor vert meg?
Tényleg nem normális ! Diktafon,eszem megáll! Hagyd ott a francba,mi jön még ezek után??
Köszönöm a válaszokat!
Akkor vert meg mikor már itt laktam náluk, de annyira könyörgött hogy bocsássak meg hogy megtettem már csak azért is mert nincs senkim a gyerekemen kívűl és nemtudok hova menni de már rég elhagytam volna mert észrevettem hogy kihasználja a helyzetemet és tudja bármit csinál nem tudok mit tenni, tűrnöm kell még azt sem tudom reggel mit fogok csinálni a másfél éves kislányommal menjek az utcára...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!