Beköltöztünk új otthonunkban és szeretnék lakásbiztosítást kötni, júliusban meg szülök! Tudtok olyan biztosítot ajánlani aki erri fizet? Lehet császáros leszek egészségügyi okból!
Figyelt kérdés
2016. máj. 24. 12:48
2/14 anonim válasza:
Necces, de nem valószínű. Végig kell nézned az összes biztosító összes ajánlatát, különösen a szerződéses feltételeket, mert abban van a lényeg. Van olyan biztosító, amelyik fizet szülésre, de csak akkor, ha a szerződéskötéskor még nem terhes az illető, ezt úgy védik ki, hogy csak az olyan szülészeti eseményeket fizetik, amik a szerződéskötést követőenttöbb mint egy év múlva történnek. Olvasgasd az ajánlatokat, de üzletkötőnek ne higgy, mert ők mindenre azt mondják, hogy persze, amikor meg kérnéd a pénzt, akkor majdnem körberöhögnek, hogy honnan gondolod, hogy jár bármi.
3/14 anonim válasza:
Kizárt, hogy találsz. Ha jelenleg még nem lennél terhes, köthetnél.
4/14 anonim válasza:
A biztosítások általában 30 nappal a szerződéskötés után lépnek életbe. De az is lehet, hogy több, el kell olvasni a feltételeket.
Előre nem látható eseményekre fizet, így terhesen nem tudsz kötni a szülésre.
Egy másik példa: kiönt a folyó, előbb-utóbb eléri a te házad is. Nem mehetsz be a biztosítóhoz, hogy aztán 1 héttel később fizessenek.
5/14 anonim válasza:
Vagy pl rákosan sem köthetsz biztosítást arra, hogy ha rákbeteg leszel akkor a biztosító fizeti a kezeléseket.
6/14 anonim válasza:
Szerintem sincs ilyen. Császárra nem hinném,hogy fizetne bárki is.
7/14 anonim válasza:
Valóban létezik ilyen.Mi is szerettünk volna kötni mikor terhes lettem.Viszont egy évnek el kelltl telnie a biztosítás megkötése és a császár között.
8/14 anonim válasza:
A lakásbiztosítás nem fizet szülésre.
Ahhoz külön erre kell biztosítást kötni. Viszont azt nem szülés előtt 1 hónappal. Hanem teherbe esés előtt legalább 1 évvel.
9/14 anonim válasza:
Van olyan lakásbiztosítás, amelyik fizet egészségügyi eseményekre? Én eddig azt hittem, azt csak személyhez köthető biztosítások teszik...
10/14 anonim válasza:
Kiegészítő biztosításként általában köthető a lakásbiztosításhoz személyi biztosítást, ami lehet élet, vagy balesetbiztosítás. De egyrészt drága, másrészt ezek nem túl professzionális termékek, így maradjon a suszter a kaptafánál elv alapján a lakásbiztosítás legyen lakásbiztosítás, az életbiztosítás pedig életbiztosítás. De a szülésre, az ahhoz kapcsolódó kórházi ellátásra, napokra stb a legtöbb biztosítás nem fizet. De csak ismételni tudom önmagam, át kell bogarászni a különböző a különböző biztosítók különböző ajánlatait. De általánosságban elmondható, hogy ritka, hogy egyáltalán a szülésre fizessenek, hát még úgy,.hogy már terhes vagy. A biztosítók nem hülyék. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!