Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti találkoztatok a déd-, ük,...

Ti találkoztatok a déd-, ük, -vagy esetleg szépnagyszülőtökkel?

Figyelt kérdés

2016. dec. 2. 20:14
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
75%
4 dédszülőmet is ismertem, 3 dédnagymamámat és egy dédnagypapámat. Dédnagypapám még mindig él, 83 éves. A családban nincsenek nagy "korkülönbségek", mindenki fiatalon vállalt gyereket, mégis csak hármukat ismertem (korán halunk...)
2016. dec. 2. 21:00
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Még a naggyal sem..
2016. dec. 2. 21:02
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2016. dec. 2. 21:09
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

anyai agrol dedmamam a mai napig is el, hala Istennek, 88 eves mar.

apai agrol mindket dedszulomet ismertem, de mar eleg reg elhunytak, meg valamikor 5-6 eves korom tajekan ment el mindketto.

ha az eg is ugy akarja, akkor a dedmamam latni fogja az ukunokajat. :) remelem, igy lesz.

2016. dec. 2. 21:43
 15/29 anonim ***** válasza:
13%

Nem. Hosszú életűek a felmenőim női ágon, de már a nagymamám is 70 évvel volt idősebb nálam... A nagyapámmal már anyám sem találkozott, fiatalon halt meg. Ami előfordul, szóval nyilván nem mindenkinek élnek a nagyszülei, amikor megszületik. Extrém esetben a szülei sem.

Illetve de :D A dédapámmal találkoztam, amikor exhumálták. Gyönyörű szép kicsi fekete koponyája volt, kár, hogy el kellett ásni megint (nagy koponyarajongó vagyok).

2016. dec. 2. 21:48
 16/29 anonim ***** válasza:
53%
S ha valaha lesz gyermekem, akkor az maximum egy nagyszülővel találkozhat, mert más már nem él a 4 ember közül. Igaz, 40 éves vagyok, a párom 37. De sok éve így van ez már.
2016. dec. 2. 21:50
 17/29 anonim ***** válasza:
23%

Egyikkel sem.

De például ez a hátránya annak ha valaki későn szül gyereket.

2016. dec. 2. 22:19
 18/29 anonim ***** válasza:
77%
Egyedül az egyik dédnagymamám élte meg a születésem, vele "találkoztam",két éves voltam mikor meghalt. Elég messze lakott tőlünk, szóval nem túl sokszor, de látott pár alkalommal. Én persze nem emlékszem rá, csak képről ismerem. Nálunk mindenki viszonylag későn alapított családot.
2016. dec. 2. 22:22
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

1 dédmamám pár éves koromban halt meg. Egyikük 10 éves koromban.

Egyetlen dédapám, akit ismertem 2012-ben halt meg.

Jelenleg még él egy dédmamám, neki viszont van már ükunokája, nemsokára a harmadik is megszületik :D

(én 20 vagyok, de szerintem az én jövendőbeli gyerekemmel már nem fog találkozni)

2016. dec. 2. 22:30
 20/29 anonim ***** válasza:
50%
Egyikükkel sem. Nem érzem hátrányát, de amúgy sem jó a viszonyom a rokonaimmal.
2016. dec. 2. 23:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!