Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Túl reagálom és hagynom kellene?

Túl reagálom és hagynom kellene?

Figyelt kérdés
Szóval, párom családja kitalálta, hogy mindennap együtt tartsuk a karácsonyt. Tehát 24-en anyósnál lennénk (az egész család ott lenne NEKIK) 25-en menjunk a párom keresztanyjahoz (megint az egész család) 26-an ilyen rokonok+egész család 27-en olyan rokon szintén egész családja! Tehat mindennap más vendégel meg, de ugyan az a társaság. Mondtam paromnak, hogy a szüleimhez is szeretnék elmenni legalabb egy pár órára, de ebből sértődés van, mert hogy nem fer bele, mert megvagyunk hívva mindennapra másik rokonhoz. Tehat 4-5 napon keresztül leszünk az ő családjával az enyém meg egy órát nem fér bele. Most mit mondjak erre?
2016. dec. 2. 11:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
mi az, hogy a te csaladodra nincs par ora? nem csak a parod csaladja, de a parod is egy mocsok, ha nem birja felfogni ezt a termeszetes dolgot, hogy neked is kell a csaladod. menj akkor egyedul, de azert elarul am vmit, ha o nem megy veled......
2016. dec. 2. 12:03
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Szóval az ő családja fontos annyira, hogy egymás után 3x is meglátogassátok őket, de a tiéd le se van tojva, egy pár óra sem fér bele.. Roppand fair bánásmód, valszeg másban is ennyire előzékeny a kedves fiatalember.. Ébresztő! A te érzéseid, akaratod SEMMIT nem számítanak ennek az embernek,e rgo se nem szeret (max mondja) se nem tisztel.

Én ünnepi hangulatban kidobnám ezt az önző seggarcot a francba. Legyen egy kis eszed és ne pazarold az életed egy ilyen alakra.

2016. dec. 2. 12:31
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Én 24-én mennék a szüleimhez és 26-ig haza sem jönnék.
2016. dec. 2. 12:45
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Én előre közölném, hogy neked nem jó a 25-e mert az anyukádékhoz mész és pont. tetszik nem tetszik ez van.
2016. dec. 2. 12:45
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

10-es válaszolóval értek egyet azt leszámitva, hogy én nem hiszek benne, hogy ezzel az egész családdal - "párod"-at is beleértve foglalkoznod kellene.

semmibe vesznek.

kb. egykutya státuszában vagy amit pórázon visznek ide oda. de pl. őt se viszik el az anyjához apjához, családjához. igaz neki nincs is klasszikus értelemben vett családja. neked viszont van, de ugy tekintenek rád mintha nem lenne.

vagy mint egyéb tárgy. pl nyaklánc ami magamon van ha vendégségbe megyek.

nem hiszem hogy ez a hozzáállás bármitől is változna.

tárgy vagy mellette s ha nem akarsz tárgy lenni, olyant kell keresni aki mellett nem az vagy.

2016. dec. 2. 12:46
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
(a kölcsönösség elve nem érvényesül)
2016. dec. 2. 12:51
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Véleményem szerint nem reagálod túl, mondd meg a párodnak, hogy ha szerinte ez így rendben van, ahogyan az ő családja gondolja, akkor te inkább ünnepelsz a te családoddal. A későbbiekre pedig komolyan elgondolkodnék azon, hogy ha így áll minden hasonló témához a párom, kell-e ez nekem...
2016. dec. 2. 15:52
 18/22 anonim ***** válasza:
Kérdező, van valami változás? Meg tudtátok beszélni?
2016. dec. 6. 07:11
 19/22 A kérdező kommentje:
Nincs változás, hiába érvelek bármivel is.
2016. dec. 6. 15:47
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

hát igen, amit mondtam.

érvek nem segítenek ha az embert semmibe veszik.

lehet akármilyen érv, ha egyszerűen nem fontos, hogy a helyzet neked megfelelő legyen...

csak egyvalamire vigyázz.

ha otthagyod a francba, hirtelen fontos leszel neki s ígérget mindent fűt fát, ezentúl megbecsül, stb.

de az ígéret csak addig fog tartani, amíg újra nyeregben nem érzi magát. ha ez bekövetkezik, az ígéretei hirtelen érvényüket vesztik...

ha pedig kiszolgáltatott helyzetbe kerülsz vele akkor soha többé, még ideiglenesen se fog neki számítani mi a fontos neki. akkor többé már úgy se fog tenni, mintha számítanál...

2016. dec. 6. 16:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!