Túl reagálom és hagynom kellene?
Szóval az ő családja fontos annyira, hogy egymás után 3x is meglátogassátok őket, de a tiéd le se van tojva, egy pár óra sem fér bele.. Roppand fair bánásmód, valszeg másban is ennyire előzékeny a kedves fiatalember.. Ébresztő! A te érzéseid, akaratod SEMMIT nem számítanak ennek az embernek,e rgo se nem szeret (max mondja) se nem tisztel.
Én ünnepi hangulatban kidobnám ezt az önző seggarcot a francba. Legyen egy kis eszed és ne pazarold az életed egy ilyen alakra.
10-es válaszolóval értek egyet azt leszámitva, hogy én nem hiszek benne, hogy ezzel az egész családdal - "párod"-at is beleértve foglalkoznod kellene.
semmibe vesznek.
kb. egykutya státuszában vagy amit pórázon visznek ide oda. de pl. őt se viszik el az anyjához apjához, családjához. igaz neki nincs is klasszikus értelemben vett családja. neked viszont van, de ugy tekintenek rád mintha nem lenne.
vagy mint egyéb tárgy. pl nyaklánc ami magamon van ha vendégségbe megyek.
nem hiszem hogy ez a hozzáállás bármitől is változna.
tárgy vagy mellette s ha nem akarsz tárgy lenni, olyant kell keresni aki mellett nem az vagy.
hát igen, amit mondtam.
érvek nem segítenek ha az embert semmibe veszik.
lehet akármilyen érv, ha egyszerűen nem fontos, hogy a helyzet neked megfelelő legyen...
csak egyvalamire vigyázz.
ha otthagyod a francba, hirtelen fontos leszel neki s ígérget mindent fűt fát, ezentúl megbecsül, stb.
de az ígéret csak addig fog tartani, amíg újra nyeregben nem érzi magát. ha ez bekövetkezik, az ígéretei hirtelen érvényüket vesztik...
ha pedig kiszolgáltatott helyzetbe kerülsz vele akkor soha többé, még ideiglenesen se fog neki számítani mi a fontos neki. akkor többé már úgy se fog tenni, mintha számítanál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!