Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egyetlenegy ilyen család...

Van egyetlenegy ilyen család a világon? Ezen az oldalon?

Figyelt kérdés
Ahol nem csinálnak görög tragédiát mindenből, főleg nem az ünnepekből? Ahol az anya nem éhezteti és kínozza lelkileg a többieket, az apa nem lépett le, nem töketlen... ahol ha kibeszélésen kapják egymást, akkor nem duzzognak, hanem jót röhögnek "hát ráfaragtál, meghallottalal, lol", ahol a kamaszlány nem idős-gazdag fószerrel akar napokra lelépni valami egzotikus helyre, ahol a kamaszfiúnak nem az az életcélja, hogy drága mobiltelefont könyörögjön ki karácsonyra... ahol a karácsony nem arról szól, hogy hatalmi harccal megmutassuk a többieknek, hogy mostantól elszakítom tőletek a szeretteteket, mert megzsarolom, hogy ha nem kettesben tölti velem a szentestét, akkor szakítok... van még ilyen család? Valaki?
2016. nov. 30. 13:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
89%

A miénk is ilyen volt, a múltam is, a jelen is, a jövőért pedig közös erővel teszünk, hogy jó legyen.

Engem is meglepett, amikor gyakorin láttam a sok bajt családügyben - de ez azért van, mert azok írnak, akik bajban vannak.

Nem írja le itt senki, hogy minden rendben, szeretjük egymást, megbeszéljük és közösen megoldjuk a gondokat, aki bajban van azt részvéttel segítjük - nem lenne kérdés - és másoknak egy kicsit unalmas is lenne, noha nekünk nem az.

Tolsztoj gyönyörű regénye, az Anna Karenina így kezdődik:

"A boldog családok mind hasonlók egymáshoz,

minden boldogtalan család a maga módján az."

2016. nov. 30. 15:01
 12/16 anonim ***** válasza:
89%
A Szentestés kérdések egy picit engem is idegesítenek, bár tudom, hogy erre van az oldal, de számomra meglepő és fura, hogy erről felnőtt emberek nem tudnak maguk dönteni, és idegenek segítségét kérik ehhez.
2016. nov. 30. 16:04
 13/16 anonim ***** válasza:
58%

Van, csak lepontoznak, ha válaszolsz. :D

Mi pl anyóséknàl leszünk már szenteste előtt is, az én szüleim nem élnek. Persze nem vagyok 100%-osan boldog, de mit csináljam a balhét? Anyósnak segítek legalább, a gyerekem meg legalább körülveszik a nagyszülei, egy nagyszülőpárt màr úgyse ismerhet meg.

2016. nov. 30. 16:22
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is!

Örülök, hogy ilyen családom van. Szinte már mesébe illő. És sajnálom azt, akinek ez nem adatott meg:(

2016. nov. 30. 16:53
 15/16 anonim ***** válasza:
Igen, a mi családunk is ilyen. :)
2016. dec. 1. 11:20
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerintem családok nagyja ilyen.

"nem kettesben tölti velem a szentestét, akkor szakítok."

Ha ilyet hallanék, röhögve szakítanék.

2016. dec. 1. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!