Van egyetlenegy ilyen család a világon? Ezen az oldalon?
A miénk is ilyen volt, a múltam is, a jelen is, a jövőért pedig közös erővel teszünk, hogy jó legyen.
Engem is meglepett, amikor gyakorin láttam a sok bajt családügyben - de ez azért van, mert azok írnak, akik bajban vannak.
Nem írja le itt senki, hogy minden rendben, szeretjük egymást, megbeszéljük és közösen megoldjuk a gondokat, aki bajban van azt részvéttel segítjük - nem lenne kérdés - és másoknak egy kicsit unalmas is lenne, noha nekünk nem az.
Tolsztoj gyönyörű regénye, az Anna Karenina így kezdődik:
"A boldog családok mind hasonlók egymáshoz,
minden boldogtalan család a maga módján az."
Van, csak lepontoznak, ha válaszolsz. :D
Mi pl anyóséknàl leszünk már szenteste előtt is, az én szüleim nem élnek. Persze nem vagyok 100%-osan boldog, de mit csináljam a balhét? Anyósnak segítek legalább, a gyerekem meg legalább körülveszik a nagyszülei, egy nagyszülőpárt màr úgyse ismerhet meg.
Én is!
Örülök, hogy ilyen családom van. Szinte már mesébe illő. És sajnálom azt, akinek ez nem adatott meg:(
Szerintem családok nagyja ilyen.
"nem kettesben tölti velem a szentestét, akkor szakítok."
Ha ilyet hallanék, röhögve szakítanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!