Mi a véleményetek azokról a szülőktől akik ilyen hajat csináltatnak/engednek a 8-12 éves gyereküknek?
Én pont 12 éves korom óta vágom magamnak a hajam, pedig lány vagyok, és nehezen kezelhető, birkagöndör hajam van, de meguntam, hogy a fodrászok nem képesek azt csinálni, amit mondok nekik.
Azt hiszem, ez válasz is a kérdésedre :) Próbáljon valaki beleszólni abba, hogy hogy nézek ki :D
Egyébként nem emlékszem soha olyanra, hogy engedélyt kellett volna kérnem ahhoz, hogy megváltoztassam a kinézetem. Ha nagyon bénán sikerült a kísérletem, akkor apukám jól kiröhögött, és ennyi.
21/L. Nem lettem se munkakerülő, se drogos ^_^ (amúgy a képen látható két haj szerintem is ocsmány, de ez van)
Az a véleményem, hogy fiatalos, divatos szülők.
Inkább ilyen haja legyen a gyereknek és ne bilifrizurája. :D
30/N
Szerintem ocsmány hajstílus.
Az én gyerekem ne nézzen ki úgy, mint egy bohóc, csak mert egy aberrált divattervező mindenkit b**zisan akar öltöztetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!