Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek azokról a...

Mi a véleményetek azokról a szülőktől akik ilyen hajat csináltatnak/engednek a 8-12 éves gyereküknek?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2016. nov. 27. 12:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
A fiamnak pontosan ilyen van. Èpp ma pròbàltuk ki elöször copfba. Ö akarja, èn meg megcsinàlom nèni ha megkèr rà. Nem problèmàzok ezen.
2016. nov. 27. 14:01
 12/16 anonim ***** válasza:

Én pont 12 éves korom óta vágom magamnak a hajam, pedig lány vagyok, és nehezen kezelhető, birkagöndör hajam van, de meguntam, hogy a fodrászok nem képesek azt csinálni, amit mondok nekik.

Azt hiszem, ez válasz is a kérdésedre :) Próbáljon valaki beleszólni abba, hogy hogy nézek ki :D

Egyébként nem emlékszem soha olyanra, hogy engedélyt kellett volna kérnem ahhoz, hogy megváltoztassam a kinézetem. Ha nagyon bénán sikerült a kísérletem, akkor apukám jól kiröhögött, és ennyi.

21/L. Nem lettem se munkakerülő, se drogos ^_^ (amúgy a képen látható két haj szerintem is ocsmány, de ez van)

2016. nov. 27. 15:38
 13/16 anonim ***** válasza:
17%
Persze mondja el, hogy milyen hajra gondolt, lehet véleménye, DE ilyen kis díszb*uzit biztos nem csinálnék a fiamból, már elnézést a kifejezésért. Pláne az első kép.. Egyszerűen undorító. Tökéletesen férfiatlan, a mai "menő" tizen/huszonévesek nagy részének ilyen lobonc van a fején + hozza csőnadrág és feszülős póló. Siralmas, ahogy a mai pasik kinéznek, semmi férfias nincs bennük, és megfogadtam hogy az én fiambol soha nem lesz ilyen szánalmas "páwagyerek". Úgyhogy ilyen copfos, b*uzis haja biztos nem lenne, pláne nem 8-12 éves korában..
2016. nov. 27. 16:16
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Az a véleményem, hogy fiatalos, divatos szülők.

Inkább ilyen haja legyen a gyereknek és ne bilifrizurája. :D

30/N

2016. nov. 27. 16:35
 15/16 anonim ***** válasza:
én utoljára óvodás koromban hagytam,hogy olyan hajam legyen,amilyet a szüleim akarnak. utána igenis megvolt a véleményem és nem engedtem olyanra vágatni,amit nem akartam. ha a gyereknek ez tetszik,akkor miért ne lehetne ilyen?
2016. nov. 27. 18:37
 16/16 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem ocsmány hajstílus.

Az én gyerekem ne nézzen ki úgy, mint egy bohóc, csak mert egy aberrált divattervező mindenkit b**zisan akar öltöztetni.

2023. febr. 24. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!