Mire gondolhatnak azok a szülők, akik ugyan azt a nevet adják a gyereküknek keresztnévnek, mint ami a családnevük is?
Most ezt csak en nem ertem?
Kovacs Kovacs? Vagy Toth toth? Ilyenre gondolsz?
A volt barátnőm Gyöngyösi Gyöngyi ez is elég gáz, utálja is a nevét, erősen gondolkodik rajta hogy ha férjhez megy akkor felveszi teljesen a férje vezetéknevét és a születési családnevét elhagyja, mivel a keresztneve tetszik neki, meg sokan így szólítják meg ezt is szokta meg.
Ő sem érti hogy a szülei miért ezt a nevet adták neki épp, de azt tudja hogy mindkettő erős alkoholista lett jó pár éve már, és születése előtt is azok voltak, csak volt náluk átmeneti időszak amikor megérezték a pénz szagát és normálissá váltak, de amikor minden tönkre ment és mindenüket elveszítették akkor megint alkoholhoz nyúltak és akkor a volt barátnőmet a nagyszüleihez helyezték mert a házuk is ugrott és a szülei csövesek lettek. Apjának benőtt a feje lágya és új életet kezdett és amennyire tudja kárpótolja a lányát, de az anyja teljesen a mélyre lezüllött, csoda hogy még él.
Én olyat halottam,hogy egy faluban volt 6ilyen ember ugyanazzal a névvel. Mind Làszló Làszló volt.
Szerintem fantàziàtlansàg és lustaság némi nemtörödömséggel.
Az ilyen szülők szerintem úgy vannak vele, hogy vicces vagy jópofa.
Szerencsétlen gyerek meg élhet a "humoros" nevével.
Nálam ez ugyanolyan kategória mint a Cserepes Virág típusú nevek.
én egy ilyen embert ismerek
intézetis volt és nem ismerték a vezetéknevét, ezért lett Tamás Tamás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!