Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mire gondolhatnak azok a...

Mire gondolhatnak azok a szülők, akik ugyan azt a nevet adják a gyereküknek keresztnévnek, mint ami a családnevük is?

Figyelt kérdés
Csak én ismerek három ilyen embert is, szóval még csak egyedi esetnek se nevezhető.
2016. jún. 8. 22:19
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
57%
Én speciel senkiről sem hallottam akinek ugyanaz lett volna a neve.
2016. jún. 8. 23:46
 12/25 anonim ***** válasza:
86%
Volt osztálytársam Tamási Tamás.. ő is rühellte
2016. jún. 9. 00:31
 13/25 anonim ***** válasza:
89%
Ismerek László Lászlót, András Andrást és Virág Virágot it. Sőt, Mezei Virágot is... A szülők úgy vannak vele, hogy ezek milyen jó nevek, a "gyerekek" pedig szenvednek miattuk. (Virág Virágnak szerencsére van 2. neve is, ő azt használja)
2016. jún. 9. 03:42
 14/25 anonim ***** válasza:
89%

A 7es valaszt olvasva harom lehetosegk jutott eszembe

-vagy nagyon utalod az exedet, es azert osztod meg orszag-vilaggal a csaladi szennyeset nevvel egyutt

-vagy kamu az egesz

-vagy ennyire sik vagy, h fel sem merult benned, h ezt nem kene

Kerdesre a valasz:

Szerintem sem szerencses igy nevet valasztani, valoszinuleg jopofanak gondoljak. Szerintem amugy az sem jo, ha az egyik szulo nevet kapja a gyerek, de at sem, ha egy kilometeres vezeteknevhez meg dupla nevet adnak, vagy csak egy nagyon hosszu keresztnevet

2016. jún. 9. 06:44
 15/25 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem sokkal viccesebb, amikor valakinek a vezetékneve egyben férfi keresztnév is, miközben nők. Azért elég kínos magázni Tamás Katát. :D
2016. jún. 9. 08:05
 16/25 anonim ***** válasza:
86%

Apám ismer egy Miklós Miklóst.

Nekünk vicces, nekik viselni nem lehet az :(

2016. jún. 9. 08:12
 17/25 anonim ***** válasza:
87%
1000x inkább egy Tamás Tamás mint egy Füzesi Dzsesszika.
2016. jún. 9. 08:19
 18/25 anonim ***** válasza:
90%

#11:

Tudod, a világon nem csak azok az emberek élnek, akikről te hallottál. ;]

2016. jún. 9. 08:28
 19/25 anonim ***** válasza:
92%
Sokan hiszik azt, hogy milyen viccesek, kreatívak, és ezt mindenhol meg akarják mutatni... nekik a gyerek neve egy eszköz, hogy bemutassák, ők milyen rohadt ötletesek... és em gondolnak bele, hogy a gyereknek kell élnie azzal a hűdevicces névvel több évtizedig jobb esetben...
2016. jún. 9. 09:52
 20/25 anonim ***** válasza:
29%

"Mire gondolhatnak azok a szülők"

Borítékolható, hogy akik ilyen nevet adnak a gyereküknek, olyan buta emberek, mint a föld. Mire gondolhatnak? "Höhö... Tamás Tamás... hö... ez jó lesz, mi, anyjuk?! Höhö!"

2016. jún. 10. 01:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!