Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem igazán látom át a helyzete...

Nem igazán látom át a helyzetem? Semmit nem fogok örökölni, úgy néz ki.

Figyelt kérdés

Nagyon a padlóra kerültem két napja, enni, vagy mozogni sincs kedvem.

Ami történt: nagynéném volt az egyetlen ember a családomban, akiről azt feltételeztem, hogy támogatni fog a jövőm építésében. Ő volt az egyetlen, aki azt ígérte, hogy kapni fogok a nagyim utáni örökséből (nagyim két éve hunyt el). De most kiderült, hogy az összes örökölt részt anyámnak fogja adni, mert anyám kizsarolta belőle, és teljesen kontroll alatt tartja nagynénémet.

Szóval mindenkiben csalódtam a családomban, anyám és apám is rendkívül hataloméhes és istent játszó ember. Szóval zéró támogatást kapok tőlük, magukra költöttek mindent, és engem lejáratnak a hátam mögött mindenhol, de kegyetlenül.

El kell hagynom a családom, és most kilátástalannak érzem az életem. Mintha nem léteznék.

Őszintén szólva csak némi bíztatásra lenne szükségem, hogy meg tudom csinálni, és hogy össze tudok hozni egy szép életet és talán majd családot is alapítok egyszer.

Egy fekete bárány.

2016. nov. 9. 20:06
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

próbálj olcsóbb albérletbe költözni és spórolni amin tudsz. és keress valamilyen tanfolyamot ami hasznos,előrébb tudnál lépni az életben,ha meglenne neked az a papír. soha nem késő tanulni.sokan úgy csinálják,hogy közben dolgoznak,háztartást vezetnek és gyerekek is vannak. nehéz,de megéri. tényleg próbálj előrelépni.

de akár az is megoldás lehet,hogy keresel olyan gyárat,ahol biztosítanak szállást és étkezést is ingyen. így szinte az egész fizudat félre tudnád tenni. hidd el,sok ilyen munkalehetőség van a dunántúlon,valamivel meg kell fogni az embereket,hogy ne meneküljenek külföldre mind.

ha van egy kis félretett pénzed,akkor akár külfölddel is megpróbálkozhatsz. úgy sincsen vesztenivalód,vagy olyan emberek akik miatt megérni maradni itthon.

ezek csak lehetőségek..te tudod mit csinálsz, de tényleg próbálj magad felépíteni egy olyan életet,amilyet szeretnél. látod,hogy hiába vársz másokra, nem jutsz előrébb.

2016. nov. 10. 08:50
 22/25 anonim ***** válasza:
Talán az lehet, hogy nagyon beleélted magad, hogy abból építed fel magadat, a jövődet. Mindenkinek nehéz, sokan nem kapnak támogatást, pláne a mai helyzetben. Nem könnyű senkinek. Majd lesz egy párod, ketten könnyebb lesz. Az emberekben nem érdemes bízni, mert sok csalódással jár néha.
2016. nov. 10. 10:32
 23/25 anonim ***** válasza:
És ha te tennél valamit azért hogy jobb legyen? Tanulj tovább levelezőn, vállalj másodállást, menj külföldre, vannak lehetőségek, csak meg kell találni, nem azt várni ami az ölünkbe hullik.
2016. nov. 10. 15:49
 24/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm, sok reményt és ötletet adtatok! :)

Nem fogok semmit várni a családomtól: anyám teljesen lejáratott az összes rokonomnál, apám pedig kezdett egy új életet, és szerinte azt érdemlem az élettől, hogy szenvedjek. El kell távolodnom tőlük teljesen lelkileg is, minden reményt magam mögött kell hagyjak velük kapcsolatban. De ez nem a világ vége, és pláne nem vagyok ezzel egyedül. :)

Kezdek kis változtatásokkal, menni fog. :)

2016. nov. 10. 16:31
 25/25 anonim ***** válasza:
Gondolj arra hogy minden bezáródó ajtó kinyit egy másikat, ami jobb is lehet, és kihozhatod belőle a maximumot.
2016. nov. 10. 16:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!