Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt mire véljem? Társalgás?...

Ezt mire véljem? Társalgás? Flört?

Figyelt kérdés

Van egy férfi, kb 10 évvel idősebb. Ismeritek egymást(találkoztatok kb 5 alkalommal) nem barátságból, de nem is annyira hivatalos ügyből. (pl eladó, állatorvos,újságkihordó..bármi ). Ma találkoztok, tudja, hogy van párod, mégis, olyan furán vigyorog rád, Megdícséri egy-egy tulajdonságod(jaj, de jó, hogy így szereted az állatokat, ezt az újságot..). Kérdezget, mit szól ehhez a párod? Mikeor lesz lagzi? Folyamatosan a szemedbe akar nézni, mintha zavarba akarna hozni, a nézéssel, szavakkal, vigyorgásal. Nem nyomulósan, kedvesen.

Szerintetek ez az ember flörtölni akart velem? Én nagyon úgy érzem, de nemtudom. Eddig nem volt ilyen, mondjuk akkor a párom is ott volt.

Tudom, hogy hülye kérdés, de nemtudom mire vélni a dolgot.

2010. ápr. 26. 20:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
sógor szöktetni?
2010. ápr. 28. 16:02
 12/17 A kérdező kommentje:
ezen én is néztem egyet! De Te az én kérdésemet olvasod!!!! :D erre kell ilyenkor válaszolni. :)
2010. ápr. 28. 16:05
 13/17 anonim ***** válasza:

Ha hidegen hagy a dolog,és Téged az a férfi nem érdekel,akkor nem is értem,miért agyalsz ezen!Flörtölt Veled,kedveskedett,és pont.Én dolgoztam olyan helyen,ahol ez naponta minimum 20-szor megesett velem,de nem kerítettem nagy feneket a dolognak,sőt,a páromnak sem mondtam el,mert nem volt nagy jelentősége.

Egyébként pedig a Te hiúságodat határozottan legyezgeti ez az eset,mert nőből vagy,bókoltak Neked,és szerintem önbizalmad sem lehet sok,szóval duplán jól esett.Ha nem érdekel az a férfi,mosolyogj egyet,mikor kedves Veled,könyveld el magadban,hogy ma volt egy jó napod,és ennyi.Gondolom,tisztában vagy vele,hogy ez naponta rajtad kívül szinte mindenkivel tucatszor előfordulhat,mégsem kombinál ezen rögtön minden nő.Viselkedj nőként,ne egy naiv kislányként!Egyébként is van párod,nem?Megvolt a napi flört a pasi részéről,és kész.

2010. ápr. 28. 20:38
 14/17 A kérdező kommentje:

Értem én, csak, félreértitek a kérdést egy kicsit.

Szóval a lényeg az, hogy amúgy a pasi egy tök normális, visszahúzódó, félénk embernek ismertem meg. És fura ez a változás, mármint, hogy most olyan izé volt. Máskor mindíg, elmondta, amit kell, és kész, ment haza. Most meg leáll beszélgetni, meg amit írtam. Lehet csak ledöbbentett elsőre, jó napja volt.

Remélem érthető. Ez nem megszokott volt tőle. Már jobban nemtudom leírni.

2010. ápr. 28. 20:45
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom jól esne, ha tetszenél neki, ezért akarod tudni. Nőből vagyunk, legyezgeti a hiúságot az ilyesmi...Ez van, ne csinálj belőle ügyet.
2010. ápr. 28. 20:51
 16/17 anonim ***** válasza:

Az is lehet,hogy akkor éppen flörtölős kedvében volt,kommunikatív volt,jó napja volt,észrevette,hogy csinos vagy,akármi lehetett!Amúgy meg az tuti,hogy jól esne Neked,ha tetszenél neki,lehet,hogy így is van.Nem nagy ügy,van ilyen.

Egy egyszerű farmerben meg pólóban én sem vagyok népszerű,ha szoknya van rajtam,az is leáll velem beszélgetni,aki eddig csak köszönt.Ne fújd fel,ez így működik!

2010. ápr. 28. 20:57
 17/17 A kérdező kommentje:
Végülis van benne valami, hogy csak jóesett. Mióta nincs munkám, csak itthon csinálom a tennivalókat, nem járok sehová. Lehet rég volt ilyen élményem, azért ilyen fura.
2010. ápr. 28. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!