Ezt mire véljem? Társalgás? Flört?
Van egy férfi, kb 10 évvel idősebb. Ismeritek egymást(találkoztatok kb 5 alkalommal) nem barátságból, de nem is annyira hivatalos ügyből. (pl eladó, állatorvos,újságkihordó..bármi ). Ma találkoztok, tudja, hogy van párod, mégis, olyan furán vigyorog rád, Megdícséri egy-egy tulajdonságod(jaj, de jó, hogy így szereted az állatokat, ezt az újságot..). Kérdezget, mit szól ehhez a párod? Mikeor lesz lagzi? Folyamatosan a szemedbe akar nézni, mintha zavarba akarna hozni, a nézéssel, szavakkal, vigyorgásal. Nem nyomulósan, kedvesen.
Szerintetek ez az ember flörtölni akart velem? Én nagyon úgy érzem, de nemtudom. Eddig nem volt ilyen, mondjuk akkor a párom is ott volt.
Tudom, hogy hülye kérdés, de nemtudom mire vélni a dolgot.
Nem szretem amézet!
Nem vagyok gyerek. 22 vagyok.
:D Az a komoly hódoló. Azért sógortól épp nem várná az ember...
Tényleg más volt a pasi, most, hogy ketten beszéltünk, mint amikor a párom is ott volt. Nem is tudom, talán felszabadultabb, vigyori, nem komoly, mint máskor. Elvégezte a feladatát, amiért jött, és utána még beszélgettünk, szóval tartott, kérdezgetett, mesélt magáról. Mindezt folyamatos vigyorgás közepette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!