Mit tegyek? Ugy erzem megôrulok!
Figyelt kérdés
Szoval ez kicsit hosszu lesz, de tudnom kell ki mit gondol.13 eves lany vagyok es egy eve angliaba koltoztunk.nagyon pici a hazunk, hozza teszem az anyukammal a nevelo apukammal es ketto testveremmel lakom.harmunknak van egy olyan pici szobaja hogy csak egy agy fert el benne + van meg egy kicsi hely mellette.egyik testverem 9 a masik11 eves es ok ketten az agyban alszanak.en meg a foldon egy matracon..az iskolaban nemnagyon talaltam baratokat de ez az anyukamat nem nagyon erdekli a neveloapukamat pedig egyeltalan nem.nem is beszel velunk csak ha muszaj.hetente 2x ki kell takaritanunk a hazat, nekunk gyerekeknek amit en UTALOK!!!:'((Az anyam fojton uvoltozik velunk, a testvereim pedig egyeltalan nem kedvesek velem.sokszor nem is erdeklem oket.anyaek gyakran veszekednek ejjel vagy akarmikor es a kisseb testverem azt mondja hogy minden az en hibam es szerintem nem is szeretnek:(((((mindennel jobban vagyok egy haziallatra es egy sajat szobara de tudom hogy nem lehet....mar total kivagyok.mit tegyek???2016. okt. 16. 20:35
1/5 anonim válasza:
Nincs itthon nagyszülő? A feleségem majdnem ennyi idős volt, mikor közölte az anyjával, hogy inkább a nagyszüleivel akar élni. Fel is nevelték, doktornő lett belőle.
2/5 anonim válasza:
Én is Angliában élek,de itt ha többen laktok,mint ahány szoba van,a rendőrség is elvihet.Kicsit fura ez a sztori.
3/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nagyszulok otthon vannak magyarorszagon, pedig szivesen laknek naluk.
Elhiszem hogy fura ez a tortenet nekem sem tetszik. Azt elhiszem hogy elvisznek stb.itt mindent nagyon komolyan vesznek.nem is szeretnem.anyaek is elakarnak koltozni.egyre nagyobb gond hogy tul pici ez a haz...De nem volt a foberlovel semmi gond csak azt kellett megigernunk hogy csondbe leszunk.
Valakinek van vmi otlete mit tudnek csinalni?
Elolre is koszonom.
2016. okt. 16. 22:38
4/5 anonim válasza:
aludj késő van már
am meg 13 évesen érett vagy h takarits
5/5 anonim válasza:
költözz haza a nagymamádékhoz ha elvállalnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!