Mit kellene tennem ahhoz, hogy ez a helyzet megváltozzon, és hagyják, hogy éljem az életem?
Huszas éveimben járok már, dolgozom már 2 éve és még otthon lakom. A családom viszont egy nyugodt percet sem hagy nekem. Minden szabadidőmet igyekeznek beosztani, s ha programom van, és tudnak róla kitalálnak valamit, hogy ne tudjak elmenni. Ez ma már odáig fajult, hogy utálok otthon lenni, és nem mondok el nekik semmit, csak elmegyek otthonról, (max. Annyit közlök, hogy mikor jövök). A vicc az egészben az, hogy a tesóm, aki fiatalabb nálam, bármit csinálhat, bárhova mehet egy szavuk sincs hozzá. Havonta egy fix összeget adok haza, mondván beleszálljak a költségekbe,s még így is megkapom,hogy a többit mire költöm. Ezen kívül velem mindig csak vitatkoznak, s a legnagyobb konfliktusok akkor kezdődnek, ha a képbe kerül nálam egy pasi. Úgy érzem azt akarják elérni, hogy örökre itt maradjak velük, és végezzem az itthoni munkákat, ne legyen életem, s ne akarjak senkit, és semmit. Elköltözni jelenleg esélyem sincs, mert egy albérletet fenntartani egyedül nem tudnék.
Beszélni már próbáltam velük arról,hogy hány éves vagyok,de nem igazán ért sokat.
Valamilyen szinten meg lehet azért őket is érteni. Hisz felneveltek Téged és a tesód. Nem volt könnyű a számukra. És azért, mert még velük laksz, az még nem azt jelenti, hogy örök életedre így is marad.
Ezek szerint tesód koleszos lehet. Hasonlót Te is bejáthatsz. Mint pl. elmész ott, ahol a húgod koleszos, és elmentek együtt albérletbe.
További ötletem, véleményem és tanácsom egyelőre nincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!