Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak a bátyámmal?...

Mit csináljak a bátyámmal? Megőrülök tőle!

Figyelt kérdés

Sziasztok,15 éves lány vagyok.

Van egy 28 éves bátyám,aki még mindig otthon lakik a szüleinkkel. Mindenféle rigolyái vannak,például nem szereti a Domestos szagát,és mikor anyunk a szobája mellett lévő fürdőszobát takarítja akkor mindig becsukja az ajtót hogy szegény drága bátyámat nehogy zavarja a szag,aztán meg napokig keservesen köhög,és ez a bátyámat a legkevésbé sem izgatja.

Mindenkivel üvöltözik (kivétel az apánk),főleg velem,pedig tudja hogy agresszív vagyok,nehezen kezelem az indulataimat. Ha meg egy családtag szekál akkor meg pláne,hiszen ha más bánt,akkor is,legalább egy rokon lehetne normálisabb.

Próbálom visszafogni magam ha beszólogat,de mindent én sem tűrök el,és dühít az hogy míg a nővéreim és én is segítünk a szüleinknek,ő sz@rt sem csinál,csak mereszti a seggét a számítógép előtt és csak elvárásai vannak.

Nem vagyok én se egy mintagyerek,de én legalább elmegyek bevásárolni,segítek a kertben,néha főzök,takarítok,kimosom a ruháimat. Ha én meg tudom ezt csinálni akkor egy felnőtt férfi miért nem képes rá?

Azzal ne érveljetek hogy mert dolgozik,mert van hogy napokig otthon van.

2010. ápr. 24. 21:24
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
0%

Szivasd meg! Én az öcsém szivattam meg, de úgy hogy a domestos szaga lenne neki a legkisebb gondja! Pár ötlet kedvcsinálónak: -Tedd fel a netre a telószámát valami hírdetés mellé bárhol a neten akár myvip üzifalra, akárhova,

-Formázd le a számítógépét ha saját gépe van, mikor bekapcsolod, tartsd nyomva az F8-ast és menj a dos módra és ird be hogy "format c: "

-Ha van kocsija írj a zsaruknak hogy drogot szállít, élből kipakolják bármerre jár

-Ha elmegy zuhanyozni v vc-re kapcsold le a villanyt.

-Ahogy tudsz csinálj belőle hülyét, szórj szét az ágyán őrölt fehérborsot,

Elkellett volna már húznia otthonról én 23 vagyok fiú, csajommal élek albérletbe, de már 16 éves korom óta magam mosom a ruháim.

Nevelés kérdése.

A füle hallatára kérdezd meg anyádtól: -Miért nem vesztek a bátyámnak egy hegyet? Miért nem pateroljátok ki?

2010. ápr. 24. 21:35
 2/20 anonim ***** válasza:
szüleid miért nem csinálnak vele valamit?! egy majdnem 30 éves férfinak nem otthon a helye ráadásul még munka nélkül és akkor még az anyukéd járjon a kedvében a domestos miatt! ha az én bátyám még mindig itthon lenne a szüleim már rég leültették volna megbeszélni vele hogy a világ nem így működik... és az apáddal miért nem üvöltözik? vele jobban tudja megbeszélni a dolgait?
2010. ápr. 24. 21:36
 3/20 anonim válasza:

"...Mindenkivel üvöltözik (kivétel az apánk)..."

A megoldás kulcsa akkor apátok lesz.

Gondolom apukátok a fő családfenntartó. Vele kéne beszélni, mert ha vele nem üvöltözik, akkor tart tőle (nem pedig tiszteli).

24 voltam mikor megszereztem a diplomám. Apám közölte, hogy "eddig és nem tovább" és kirakott (addig mindenben támogatott, albérlet, kaja, szórakozás, tanulmányok)

Igaza volt! Büszke vagyok magamra, amit elértem és apám is büszke rám.

Bátyád 28 évesen egy igazi here.

2010. ápr. 24. 21:36
 4/20 anonim ***** válasza:
Tipikus elkényeztetett anya arany fiacskája, ezt a szüleid cseszték el, rendbe hozni már legfeljebb egy nő fogja tudni, akibe szerelmes lesz, és aki egy kicsit megugráltatja. Nálunk szerencsére egyenjogúság van, és mindenki normális, de én is ismerek olyan családot, ahol a lányok be vannak fogva, az egy szem fiacskájukat meg császárként imádják. Az olyan helyeken szokott ez lenni, ahol az anyuka lábtörlő módjára szereti az erősen hímsoviniszta apukát. Aztán a fiát is isteníti, a lányait meg csak annyira tartja, mint saját magát.
2010. ápr. 24. 21:37
 5/20 anonim ***** válasza:
Már kéne hogy legyen csaja! szerintem titeket a hugait lesi zuhanyzás közben és néha dob rá egy matyit:D
2010. ápr. 24. 21:38
 6/20 anonim ***** válasza:
regisztrálj fiu nevében az ő nevében a love.hu-n add meg a számát mindenféle csajnak, vagy éppen csaj nevében fiuknak osztogasd a számát, és ha lesz akire ráindul talán igényesebb lesz.
2010. ápr. 24. 21:39
 7/20 anonim ***** válasza:
ird be a keresőbe a megyéteket, és azt hogy rendőrkapitányság email, és irj ha nincs kocsija akkoris, apád majd megsunázza hogyha a zsaruk kimennek hozzátok és átvizsgálják, akkor be fog szarni akkor megpuhul, igaz, ez trauma szerű, de ha komoly változást akarsz, le kell SOKKOLNOD ŐT!
2010. ápr. 24. 21:41
 8/20 A kérdező kommentje:

Kösz a válaszokat. Az első válaszoló szivatásait lehet kipróbálom,lehet megver de majd visszaütök :P Ha leformáznám a gépét akkor nem lehet,hanem biztos hogy nyáladzóra verne xD

Amúgy van munkája,de csak robotol,bár néha elküldik továbbképzésre.

2010. ápr. 24. 21:46
 9/20 anonim ***** válasza:
21:37-esnek igaza van. Szerintem csináljátok azt hogy először bemegy a szobájába az annya mondja neki takaroggyá' kifelé kertet mívelni, ha nem megy bemész te neked se megy, utána bemegy faterod aki még 1x megkéri hogy mennyen ki segíteni a kerbe vagy valami. Én ezt tenném, de lehet hogy hülyeség.(mondjuk nem nagyobb mint ráhívni a zsarukat XD)
2010. ápr. 24. 21:51
 10/20 anonim válasza:
nekem két bátyám van de mi nem zavarjuk egymást mert a hűtőnkön ki van rakva egy papír amire rá vannak írva a házimunkák és h kinek kell elvégezni és ha nem csinálja meg anyuék levonják a zsebpénzéből de mivel gondolom a te bátyádnak nincs zsebpénze vigyétek ki a gépet a szobájából
2010. ápr. 24. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!