A gyerekeim állandóan háborúznak. Mit lehet csinálni?
Szerintem válassz ki valakit, aki a legérettebb legértelmesebb.
Legyen ő a főnök a kicsik között, ha te nem vagy ott.
Így legalább közöttük is lesz rangsor, nem árt az.
Nekem nincs gyerekem, de égetnivalóan rossz kölyök voltam.
Sokszor mai napig nem értem miért viselkedtem olyan csúnyán, egyszerűen nem bírtam magam visszafogni. Ordítottam, törtem-zúztam, feleseltem, ütöttem... pedig nem akartam.
Egyébként örülj, hogy nálatok még van villany, mert én arra voltam rákattanva (többet között), hogy kalapáccsal sorra vertem szét a házban az izzókat.
Nem tudom megmondani miért, mintha elment volna az eszem, na mindegy.
Foglald le őket valami olyannal, ami közben kitombolhatják magukat.
Mi pl. sokszor építettünk mindenféle kis házat magunknak. Állandóan kalapáltunk meg építettünk. Az udvaron.
Vagy esetleg vegyetek egy medencét, lehet már olcsón is venni ilyen műanyagokat. Majd nyáron az is leköti őket kicsit.
Meg kitesztek egy kisasztalt, napernyővel oda ki lehet ülni fagyizni meg rajzolni stb. A kisebbeket még lekötheti pár órára.
Vagy vegyetek nekik egy kutyát, valami energikus, játékos fajtát.
Egyébként az, hogy feladatokat kapnak jó ötlet, legalább le tudják vezetni az energiákat és elfoglalják magukat.
Szerintem a lányokat néha elvihetnéd vásárolni vagy kozmetikushoz vagy moziba.
A fiúkat az apjuk elvihetné horgászni vagy focizni vagy valami.
Szerintem unatkozhatnak azért ilyen rosszak.
Én egyedül voltam, nincs testvérem és ha a barátnőmmel nem találkoztam kibírhatatlan voltam mert unatkoztam.
Szüleim nem nagyon játszottak velem, vagy ha mégis akkor az ritkán fordult elő. Így akaratlanul is rosszalkodtam mindig, mert nem tudtam magammal mit kezdeni.
Amikor kaptam kutyát nekem nagyon jót tett :)
Hát köszi a válaszokat. A kicsik könnyebben elfoglalják magukat ha leülnek játszani csak ha arra mennek a nagyobbak...akkor már vége. Már van kutyánk, macskánk, hörcsögünk, halaink, teknősünk már lassan állatkert lesz (most a nagyobbik lányomnak tengerimalac kell).
Nem teszünk köztük különbséget, mindegyikkel ugyanúgy foglalkozunk. Az apjuk néha elviszi valamelyiket a munkahelyére is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!