Milyen idézetet/verset írjak 15 hónapos gyerekeim nevében a nagymamáknak anyák napjakor?
ez nem àtlàtszó egy pöppet?? úgy se sötét annyira senki, hogy elhinné, hogy tölük van...
ennek semmi értelme
A halandóknak adott legédesebb szavak: anya, otthon, mennyország.
William Goldsmith Brown
Minden halandó. Az öröklét csak anyáknak adatott meg.
Isaac Babel
Hogyha virág lennék,
ölelnék jó illattal;
Hogyha madár lennék,
dicsérnélek zengõ dallal;
hogyha mennybolt lennék,
aranynappal, ezüstholddal,
beragyognám életedet csillagokkal.
Pákolitz István
Kinyílott a bazsarózsa,
kék nefelejcs, tulipán,
neked adom anyák napján,
édes-kedves Nagyikám.
de miért akarsz a gyerek nevében verset írni?
midneki tudja hogy tőled van... szerintem hülyeség... ANYÁK napjára akkor saját magadnak is írsz a gyerek nevében hihihi...
mindenki a saját anyjának ajándékozzon szerintem :)...ettől különleges ünnep, mert anyából csak egyetlenegy van... én imádom a nagymamákat, kettő is van, de nekem őszintén nem jutnak eszembe kifejezetten anyák napján. az az anyám napja, nem a nagyszüleimé.
Köszönöm a "jóindulatot és a kedves szavakat", tisztelet a kivételnek!
Természetesen puszi is lesz, család is együtt lesz, és a gyerekek által készített ajándék, csupán ezek mellé szerettem volna pár kedves sort...
És már miért írnék magamnak is verset?????????? hihi, vicces
Mifelénk például az oviba is szívesen várják a nagymamákat, hogy az unoka őket is felköszönthesse...
És amíg ők nem tudják szavakkal elmondani, csak mondjuk egy tenyér vagy talplenyomattal, hogy szeretik a nagyit, szerintem kedvesnek találják a mamák azokat a kedves sorokat, amik tükrözik unokájuk szemében látszó szetetet.... de lehet ezt csak én gondolom így, itt meg azért kéne lennei, hogy segítsetek a másiknak, nem ilyen otromba módon elrontani a kedvét és a készülődését. Gratulálhattok magatoknak!!!!
És amíg élt, én felköszöntöttem a mamám!!!
Mindenkinek további szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!