Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagymamáknak mit lehet venni...

Nagymamáknak mit lehet venni karácsonyra? Mindig képkeret kapnak, az unokák fényképével! Most valami mást szeretnék!

Figyelt kérdés
2010. dec. 7. 18:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

pisi kis jászolt, aranyosakat szoktak csinálni így karácsonyra

valami kedves díszt az otthonukba

én egy MAMA feliratú törölközőt vettem :) pl

2010. dec. 7. 18:07
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
én idén mamának egy sálat vettem, tavaly, egy kis hógömböt benne egy angyalkával, azelőtt szobapapucsot, és vettem már arckrémet is. Az én mamám a HeliaD-t szereti!:)
2010. dec. 7. 18:09
 3/6 anonim ***** válasza:

Krém, tusfürdő, sampon, valami szép tál, sólámpa..

Vagy kérdezzétek meg nincs-e szükségük valamire, gondolom a nyugdíjból nem futja mindig midenre, az is jó ajándék, sőt szerintem a legjobb, ha valami olyat kapnak mainek tényleg hasznát veszik.

2010. dec. 7. 18:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Nálunk a nagyik minden évben gyümölcsöt, kávét, győri kekszet, teafüvet, bérescseppet kapnak. Aminek tuti örülnek, MERT HASZNOS!!!
2010. dec. 7. 18:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Nálunk idén a nagyi reumára való fürdősót és masszázsolajat kap.

De kapott már fürdőköntöst (a régi olyan szedett-vedett volt, szegénykének nem volt mit vinni a kórházba se), masszírozógépet, digitális mérleget, diétás (cukorbetegeknek) recepteket tartalmazó szakácskönyvet, fonalat (gyönyörűen köt), hímzőalapot.

2010. dec. 7. 18:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Angliaban elek itt nagy divat a vizes palack ruhaba bujtatva. En azt vettem, mert praktikus is es mindig panaszkodik, hogy hideg az agy. Most majd lesz ami melegiti :)
2010. dec. 7. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!