Miért ilyenek egymással a gyerekeim?
Hát én most vagyok 15, öcsém meg 10. (Én lány vagyok.)
Namost: nálunk örökös vitatkozás van.... mindig. Nem tudjuk megérteni egymást. Persze, nagyon szeretem őt, a testvérem, és ő is szeret engem, csak sokszor nem tudunk megegyezni.
Sokáig nem értettem, hogy miért, de kezdem kapisgálni: én már úm. felnőtebb vagyok, és kiakasztanak azok a dolgok, amiket tesóm csinál. Gáznak, cikinek, kínosnak tartom, és inkább anyukája akarok lenni, mint a nővére. Ha csinál valami rosszat, megszidom, nem falazok neki, vagy mi. Anyu is mindig mondja, hogy ez az ő feladata, és én is tudom, és úgy unom már magamban ezt, hogy nem tudom őt nem figyelembe venni; egy csomószor próbáltam, de nem megy...
Már várom ebből a szempontból, hogy felnőljünk :D
Majd elnövik vagy nem, de ennek ellenére szeretik egymást, csak néha jó kicsit civakodni.
Én nagyon jól kijöttem az idősebb bátyámmal. Mindig mentem utána és beszélgettünk, mindent elmondtam neki és ő is nekem. Folyton ölelgettem puszit adtam neki és ő is nekem. Néha megkérdezte, hogy elmegyek e vele a haverjaihoz. Köztünk 6 év volt.
A fiatalabb bátyám és köztem 2 év van. Vele a mai napig képesek vagyunk ölni egymást. Igaz nem annyira, mint régen. Ennek ellenére imádom és mindig kiállok mellette, ő szintén mellettem.
Szerintem ez az ő korukban nem baj, igaz néha idegesítő a környezet számára. A baj ott kezdődik, ha nem állnak ki egymásért.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!