Ez ok lenne arra hogy jelentsem őket a gyámügynél?
A szembe szomszédnak van egy 5 éves kislánya és egy kisebb fia.Egész nyáron azt hallgattuk hogy folyton sírnak a gyerekek. Én megértem hogy ilyen korba hisztisek tudnak lenni de ez másfajta sírás, olyan keserves fajta. Tudom, hogy a védőnőt sem engedik be magukhoz. Volt hogy annyira keservesen sírtak hogy az ablakot is becsuktam, csak hogy ne kelljen hallgatni. Nagyon antiszoc család amúgy, nem engedik a gyereket sehova csak az oviba, és hozzájuk sem mehet senki. Nagyon sokszor hallani hogy kiabálnak a gyerekekkel.
Ma pedig odakinn sírt a nagyobbik gyerek, és már átmentünk megkérdezni (kb. az egész környéken lehetett hallani) hogy mi a baja. Kiderült hogy nem volt otthon náluk senki, be volt zárva az ajtó ő meg odakinn volt a német juhász kutyájukkal és az anyukájáért sírt, aki dolgozott.
Igen, szolj a gyamugyeseknek. Vagy ha az udvar nem csak feletek van, hanem az utca fele akkor hivd a rendorseget: jarokelo vagy, siro kiskorut lattal az udvaron felugyelet nelkul van hagyva, szeretned bejelenteni nev nelkul.
Inkabb kottesse el magat. Kene valamk kampanyt inditani: nem akar a gyerekkel foglalkozni: kottesse el magat! Baxni szeret, de Nem akar gyerektartast fizetni? Kottesse el magat! Az onkentesen vallalt sterilizacioval tobbe nem kell aggodnia, hogy gyereket kelljen nevelnie, onfeledten elvezheti a dugast az asszonnal, aztan bekomalgatnak a piatol a teve elott.
Hát, a keserves sírás még egy dolog lenne, a saját példámból tudom, h az én kétévesem néha úgy visít, mintha minimum ostorral verném, pedig legfeljebb annyiról van szó, h meg kéne törölni az orrát...
De a gyerek egyedül a kutyával az udvaron fejezet azért már elég durva. Ha nem is engedik be a védőnőt, első körben neki szólj, ők könnyebben értesíthetik a megfelelő szerveket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!