Normális hogy 20 évesen még nagyon nem akarok gyereket?
Én egyszerűen nem tudom megérteni azt aki ennyi idősen vállal gyereket.
Nem hiányzik neki a szabadság? Vagy a saját életének a sínre állítása? Vagy egyáltalán az hogy legyen szakmája, diplomája és akkor egy biztos anyagi, családi, munkahelyi háttérrel vállaljon gyereket? Annyi sok helyen látom "ismerőseimnél" ( kb látásból tudom ki ő ) hogy 19-20 évesen gyerek, anya apa nyakába egy 3 hónapos kapcsolat után.
Nyilván nincs közöm hozzá de véleményem lehet szerintem.
Szóval.. Nektek mi?
Attól függ, hogy hogy alakul az életed. Nekem húsz évesen már volt egy örökölt lakásom, jó állásom, páromnak autója, félretett pénze, úgyhogy belevágtunk. Amíg otthon voltam a gyerekkel elvégeztem egy szakmát, megcsináltam a nyelvvizsgát, ezáltal duplája lett az alapbérem, amikor visszamentem dolgozni. Most 14 éves a fiúnk, mi pedig még bőven fiatalok vagyunk, és ezt nagyon élvezem.
Persze aki látásból ismert (ahogy te azokat, akiket leszólsz), az nem tudta a hátteret, kaptam én is megjegyzéseket, de meg lehet nézni, hogy hol tartanak most ők, és hol tartunk mi.
a párod félretett pénzéből persze hogy előrébb tartottatok :D
már ne haragudj de ezt a helyzetet nem magadnak köszönheted :)
Nyilván nem a két év alatt megkeresett pénzedből vetted a lakást hanem vagy örökölted vagy szüleid dugták popsid alá:)
Ezáltal neked különösen szerencsésen alakult a sorsod.:)
"a párod félretett pénzéből persze hogy előrébb tartottatok :D
már ne haragudj de ezt a helyzetet nem magadnak köszönheted :)
Nyilván nem a két év alatt megkeresett pénzedből vetted a lakást hanem vagy örökölted vagy szüleid dugták popsid alá:)
Ezáltal neked különösen szerencsésen alakult a sorsod.:)"
Leírta, hogy örökölte a lakást, csak el kéne olvasni.:-)
Te szabadságról, karrierről meg egyebekről is írtál, ami miatt nem vállalnál gyereket, erre jó választ kaptál.
Egyébként mi is egy örökölt kis egyszobás lakásban kezdtünk, aztán vettünk nagyobbat, majd családi házat, közben neveltük a gyerekeinket. Egy kisbabának tökmindegy, hogy 5 szobás villa veszi körül, vagy egy kicsi, de tiszta és összkomfortos lakás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!