Normális hogy 20 évesen még nagyon nem akarok gyereket?
Én egyszerűen nem tudom megérteni azt aki ennyi idősen vállal gyereket.
Nem hiányzik neki a szabadság? Vagy a saját életének a sínre állítása? Vagy egyáltalán az hogy legyen szakmája, diplomája és akkor egy biztos anyagi, családi, munkahelyi háttérrel vállaljon gyereket? Annyi sok helyen látom "ismerőseimnél" ( kb látásból tudom ki ő ) hogy 19-20 évesen gyerek, anya apa nyakába egy 3 hónapos kapcsolat után.
Nyilván nincs közöm hozzá de véleményem lehet szerintem.
Szóval.. Nektek mi?
"de mivan ha mondjuk ikrek lesz? Aki babát tervez az legyen felkészülve erre is, hátha ikrek lesz."
Ez jó meglátás.
(De ugye nem gondolod komolyan, hogy ha az alany egyesszámú, akkor az állítmány lehet többesszámú?! :-O)
Véleményed lehet, de azt nem szép odanyomni valaki elé, aki másképp él.
Szerintem mindenkinek hagyni kellene mindenki mást, hogy hagy éljen ahogy akar. És nem terhelni egymást ilyenekkel, hogy szerintem ahogy te élsz az nem jó. Szóval szerintem élj ahogy akarsz gyerek nélkül és ne gondold, hogy baj van mással, aki meg gyerekkel él. Vagy gondold, de akkor ezt ne tárd eléjük.
27 leszek 1 hét múlva,és nem akarok egyenlőre egy jó darabig gyereket..
viszont volt legjobb barátnőm felcsináltatta magát.. 19 évesen szült,de apát nem tudta megmondani ki micsoda..de hiányzott hiányzik neki a szabadság..most 24-25 évesen is szabadságra vágyik,nem sajnálom előbb gondolkoztt volna azt ugy válalt volna gyereket
16-os jót kacagtam :)
Aranyos vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!