Már régóta gyanús, hogy a férjem megcsal, de ma találtam egy márciusi CKM-et az autóban, és a termékminta óvszer hiányzik belőle. Szerintetek ez bukó? Utalhat arra, hogy valaki mással lehetett?
Figyelt kérdés
Nekem spirálom van, nem használunk óvszert.2010. ápr. 24. 15:09
41/44 anonim válasza:
Két kérdést tennék fel a férjemnek:
1., Drágám, hol van az óvszer a CKM-ből?
2., Egyáltalán te vetted az újságot, vagy csak kaptad/kérted kölcsön valakitől, kollégádtól?
Ennyi!
42/44 anonim válasza:
várjuk a megnyugtató válaszodat, h csak vaklárma volt és minden rendben!
43/44 anonim válasza:
Szerintem menj el fodrászhoz,kozmetikus stb.Aztán egy két este későn gyere haza,hagyd rá addig a gyereket+nagyon ne foglalkozz vele...és várj.nagyon ki fog akadni,és ő is gyanusítgatni fog.Na akkor kérdezd meg,hogy csak ő mehet félre ,te meg nem?!!
44/44 anonim válasza:
Én még minden nap ellátogatod ide, várom hogy mi újság???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!