Már régóta gyanús, hogy a férjem megcsal, de ma találtam egy márciusi CKM-et az autóban, és a termékminta óvszer hiányzik belőle. Szerintetek ez bukó? Utalhat arra, hogy valaki mással lehetett?
Azt írta hogy az óvszer helyén a két lap összeragadt, ami azt jelenti, hogy nem a címlapon volt mellékelve (mint ahogy más újságokban a hajráf vagy a rúzs). Így nyilván nehezen lophatták ki belőle.
A jelek eléggé egyértelműek. De az a legbiztosabb, ha rákérdezel.
A sok primitív bunkóra meg ne hallgass. Természetesen a te álláspontoddal nem egyező véleményeket is el kell fogadni, de megértem, hogy idegesít, ha olyan stílusban írnak, mint láthattuk.
Igazából én nem az óvszer miatt gondolnám, hogy megcsal, hanem a következőkből:
"Esténként kimaradozik, eléggé gyakran. Telefonból mindent rögtön töröl, soha nincs pénze, és mostanában nem akar szeretkezni."
Ezeket ugye te írtad. Ne az óvszeren ragadj le, hanem ezen a két mondatodon. Ha úgy érzed megcsal kérdezz rá, miért van az, hogy ilyen gyakran kimaradozik (főleg akkor ha ez régen nem volt jellemző rá) hogy ennek mi az oka, miért nem akar szeretkezni és hová költi a pénzét.
Ha minderre nem kapsz érdemleges választ, hagyd el! Főleg, ha hebeg-habog és látszik, hogy hazudik. Ha szeret és nem igaz, de te elhagyod, akkor úgy is változtat majd magán és feltűnik majd neki, hogy ez így nem jó ahogyan most vagytok és nem fog kimaradozni stb... ha meg megcsal, akkor neki úgy is mindegy lesz. Ennyi
Nem feltétlenül utal rá. Azért kérdezz rá. Ha hírtelen kérdezel, ismered már, látni fogod, hogy hazudik-e.
Majd írd neg, hogy mi volt.
Én azt mondanám neki este az újsággal a közeledben: Édesem, úgy hiányoztál. Sok volt a munka? Teljesen kivagyok. Nem akarsz kicsit összebújni? Jaj, nézd, ebben elvileg van egy óvszer...
Ebből kijöhet valami, és ha nem csinált semmi rosszat, akkor sem fogja úgy érezni, hogy gyanúsítgatod. Plusz a házasságotoknak is jót tesz.
Megjegyzem: A termékminta hiányozhat egy újságból már a polcra kerülés óta, gyárilag vagy mióta egy kamasz kilopta az áruházban.
Egyetértek néhány előttem előttem szólóval.A gumit odaadhatta vagy elhagyta esetleg kidobta.Nem kell feltétlenül rosszra gondolni.Viszont a többi leírás amit írtál, aggodalomra adhat okot.Kérdezz rá,beszéljétek meg.Az a legegyszerűbb!
Majd megírod mi lett végül?Sokan kíváncsiak vagyunk a "magyarázatra".
Én személy szerint drukkolok Neked, hogy ne legyen semmi probléma!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!