Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Már régóta gyanús, hogy a...

Már régóta gyanús, hogy a férjem megcsal, de ma találtam egy márciusi CKM-et az autóban, és a termékminta óvszer hiányzik belőle. Szerintetek ez bukó? Utalhat arra, hogy valaki mással lehetett?

Figyelt kérdés
Nekem spirálom van, nem használunk óvszert.
2010. ápr. 24. 15:09
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:
Elég erős ragasztóval rögzíthették a laphoz, mert a helyén a 2 lap összeragadt, szóval nem hinném, hogy csak úgy kieshetett belőle... Most nincs itthon, de ha hazajön, megkérdezem...
2010. ápr. 24. 15:24
 12/44 anonim ***** válasza:
98%

Azért szerintem az aki ezek után nem kezdene el gyanakodni az naiv..

A ckm-t meg úgy értettem, hogy ha egy férfinak van párja és tetszik neki, akkor nem kíváncsi a pucér kiretusált nőkre.. Kevés, de azért ilyen is akad, hidd el ;)

13/44 anonim ***** válasza:
97%

nem akarlak elszomorítani, de véleményem 100% hogy megcsal.

ezek pont a biztos a tünetek!!

ha dörzsölt a hazudozásban és még lelkiismeret furdalása sincs, akkor lehet észre sem vennéd hogy hazudik.

de ált. ha nem néz a szemedbe mikor megkérdezed, kerüli a pillantásodat, zavarba jön, nem tud rá rögtön válaszolni, vagy egymással ellenkezőket állít, akkor hazudik!!!!

:(

14/44 anonim ***** válasza:
100%

Ez szerintem nem feltétlenül bukó, bármi történhetett vele, kieshetett, kilophatták a boltban belőle, stb.

Annál inkább bukó, amiket felsoroltál. Persze, hogy felháborodottan tagad, nyilván nem fogja bevallani.

De megtalálhatod a módját, hogy kiderítsd az igazat. Csak egy kicsit figyelj rá jobban!

2010. ápr. 24. 15:25
 15/44 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, ha direktbe rákérdeznél, akkor is felháborodna, és kitalálna egy egészen hihető magyarázatot. Szerintem más úton indulj el, mert ha tényleg le akarod buktatni, ez kevés a sikerhez, a férjedet pedig még gyanakvóbbá teheted a kicsinyes rágalmakkal. Ennek pedig az lesz a vége, hogy még nagyobb titokban fog csalni.
2010. ápr. 24. 15:25
 16/44 anonim ***** válasza:
100%
figyu, amit az 1. kommentben leírtál, az azért elég gáz. én nem tudom ti hogy látjátok, de szerintem ilyen 'tünetekkel' tuti megcsalja.
2010. ápr. 24. 15:27
 17/44 anonim ***** válasza:
46%

A ckm-ben nincsenek pucér nők (csak kb félpucér meg különféle cikkek), az a playboy amiről te beszélsz.

Nem kötekedni akarok, csak úgy megjegyeztem. Legalábbis mikor még én olvastam a lapot, akkor így volt.

2010. ápr. 24. 15:29
 18/44 anonim ***** válasza:
22%
" Majom vagy te meg a lányod te majom "
2010. ápr. 24. 15:31
 19/44 A kérdező kommentje:

Mennem kell, nincs kedvem itt kötekedni unatkozó egyedekkel... a hasznos válaszokat tényleg köszönöm, azért akad még néhány normális ember is...

Minden jót!

2010. ápr. 24. 15:32
 20/44 anonim ***** válasza:
18%

Jót röhögtünk!

- ahoj !

2010. ápr. 24. 15:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!