Már régóta gyanús, hogy a férjem megcsal, de ma találtam egy márciusi CKM-et az autóban, és a termékminta óvszer hiányzik belőle. Szerintetek ez bukó? Utalhat arra, hogy valaki mással lehetett?
Azért szerintem az aki ezek után nem kezdene el gyanakodni az naiv..
A ckm-t meg úgy értettem, hogy ha egy férfinak van párja és tetszik neki, akkor nem kíváncsi a pucér kiretusált nőkre.. Kevés, de azért ilyen is akad, hidd el ;)
nem akarlak elszomorítani, de véleményem 100% hogy megcsal.
ezek pont a biztos a tünetek!!
ha dörzsölt a hazudozásban és még lelkiismeret furdalása sincs, akkor lehet észre sem vennéd hogy hazudik.
de ált. ha nem néz a szemedbe mikor megkérdezed, kerüli a pillantásodat, zavarba jön, nem tud rá rögtön válaszolni, vagy egymással ellenkezőket állít, akkor hazudik!!!!
:(
Ez szerintem nem feltétlenül bukó, bármi történhetett vele, kieshetett, kilophatták a boltban belőle, stb.
Annál inkább bukó, amiket felsoroltál. Persze, hogy felháborodottan tagad, nyilván nem fogja bevallani.
De megtalálhatod a módját, hogy kiderítsd az igazat. Csak egy kicsit figyelj rá jobban!
A ckm-ben nincsenek pucér nők (csak kb félpucér meg különféle cikkek), az a playboy amiről te beszélsz.
Nem kötekedni akarok, csak úgy megjegyeztem. Legalábbis mikor még én olvastam a lapot, akkor így volt.
Mennem kell, nincs kedvem itt kötekedni unatkozó egyedekkel... a hasznos válaszokat tényleg köszönöm, azért akad még néhány normális ember is...
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!