Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Már régóta gyanús, hogy a...

Már régóta gyanús, hogy a férjem megcsal, de ma találtam egy márciusi CKM-et az autóban, és a termékminta óvszer hiányzik belőle. Szerintetek ez bukó? Utalhat arra, hogy valaki mással lehetett?

Figyelt kérdés
Nekem spirálom van, nem használunk óvszert.
2010. ápr. 24. 15:09
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezz rá. Érdekes a férjed reakciója, hogy azonnal tagad meg ajvékol (legjobb védekezés a támadás). Ha te nem tudsz észrevétlenül neki utánanézni, bérelj egy magánnyomozót, vagy követtesd a kocsiját. Neken gyanús, hogy nincs kedve a szexhez, meg azonnal formáztza a telefonját..... Csak úgy, véletlenül nem csinál ilyet az, akinek nincsen titkolnivalója - akár férfi, akár nő.
2010. ápr. 24. 15:34
 22/44 anonim ***** válasza:
100%
Itt nem a cKM-ről van szó, hanem arról, hogy miért nincs meg a gumi (jó,m lehet, hogy tényleg v.mi suttyó kilopta. De akkor miért formázza a telefonját, miért ér haza későn, miért nincs kedve a szexhez? Kíváncsi lennék, hogy akik "értelmes" válaszokat írnak, mire gondolnának a kérdező helyében, ha nem arra, hogy megcsalják......
2010. ápr. 24. 15:37
 23/44 anonim ***** válasza:
36%
En nem gyartanek elmeleteket hanem RAKRDEZNEK!!Lehet gondjai vannak a meloval vagy atmeneti anyagi zur.Es akk jon az unatkozo nej es Mel Gibsont jatszik.Pfff....Kommunikacio!!!A reakciokbol mar leszurheti ha gaz van.
2010. ápr. 24. 15:45
 24/44 anonim válasza:
85%
Nekem a volt párom azt hazudta,hogy nincs senkije, de akkor hogy lehet hogy a 12-es ovszerböl 6 hilyányzott? erre irjatok valamit:)
2010. ápr. 24. 15:51
 25/44 anonim ***** válasza:
29%
Úgy látszik a kérdező csak azokat a véleményeket hajlandó elfogadni akik egyetértenek vele, a többi sz@r
2010. ápr. 24. 15:53
 26/44 anonim ***** válasza:
91%
véleményem szerint a férje viselkedése eléggé nyilvánvaló.
2010. ápr. 24. 15:55
 27/44 anonim ***** válasza:
92%

Nekem a volt párom azt hazudta,hogy nincs senkije

Ott a valasz.Hazudta!!

2010. ápr. 24. 15:55
 28/44 anonim ***** válasza:
100%
egyébként szerintem az a leggyanúsabb dolog ha egy férfi hirtelen dugdossa a telefonját és kitöröl rögtön mindent belőle. a volt párom is ilyen volt, persze meg is csalt. akinek nincs takargatnivalója az nem félti a telefonját.
2010. ápr. 24. 15:57
 29/44 anonim ***** válasza:
11%
az óvszert ki is dobhatta nem?meg sztem ha nővel van,akkor a nőnél van az óvszer,valahogy ez a nők dolga nem?de ha dugdossa a telefonját,miért vártál eddig??hogy lehet igy élni?szerintem szard le,maradozz ki te is,csinalj ugy mintha lenne valakid és majd rájön!!!
2010. ápr. 24. 16:14
 30/44 anonim ***** válasza:
ha zavartan viselkedik a kérdésre, nem néz a szemedbe, elkezd támadni, ha esetleg azt mondja, h te is gyanus vagy neki....elgondolkodnék.....egyébként meg lehet h odaadta az óvszert valakinek, de lehet h nem önmagában ez nem bizonyíték.....
2010. ápr. 24. 16:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!