Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi van, ha nem tudom, mennyit...

Mi van, ha nem tudom, mennyit is keres valójában?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Perújra felvétel lenne a gyerektartás miatt. Nálunk azt az ítéletet hozta a bíróság, hogy kap 4 év haladékot, addig nem kell gyerektartást fizetnie, de utána a fizetése, plusz az egyéb juttatások 40%-át kellene fizetnie 2 gyerekre. Ők tartósan betegek, speciális étrendjük van, gyógyszerek. 50 ezret fizet havonta, ez pedig kb egy heti kajájukat, gyógyszerüket fedezi. De ennél jóval többet keres, mikor 5 éve elváltunk, akkor kapott kézhez 225 ezret, amit minden évben emelnek, nem is kevéssel. Szóval hiába kapott haladékot ( apukája haldoklott, rengeteg volt a költsége. Emberséges volt vele a bíró), most nem teljesíti a viszontfeltételeket.

Nem volt vagyon, így nem volt mit megosztani sem.

Viszont most be akarom adni a keresetlevelet, amibe bele kellene írni, mennyit keres. De mit írjak? Körübelülre?

Kislányom várólistán van egy műtétre, a gyógyszerek, utazás rengetegbe kerül, tanárt kell fogadnom hozzá, hogy a suliban ne maradjon le, stb. A párommal már nem bírjuk. Havi 300 ezer ft kevés arra, hogy megoldjunk mindent, főleg, hogy nekem 24 órás szolgálatba kell lennem, hogy ha fuldoklik a suliban, rohanjak hozzá, mert ott nem adhatják be neki a gyógyszert.

Kérlek ne támadjatok, nem nekem kell a pénz, a gyerekekre kell. Nekem egy darab nadrágom van, kabátom sincs, párom ugyanez. Minden pénzünkkel a gyerekeknek próbálunk élhetőbb környezetet biztosítani és javítani az egészségükön.

2016. szept. 28. 16:26
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Igen, van ilyen: [link]
2016. szept. 29. 19:42
 22/23 anonim ***** válasza:
A volt sógorom 1,6 millát keres havonta,Svájcban,és 15 ezret fizet gyerektartást.Remélem te szerencsésebb leszel.
2016. okt. 2. 06:38
 23/23 anonim ***** válasza:
Szia, olvasd el a GAPS-diétát a neten, van szülői közösség is hozzá. Nekem bőr- és emésztési panaszokra használt, már havi 1-2 nap diéta is elmulasztja nekem minden tünetemet (ételallergia, stb.), a súlyosabb panaszra nyilván több időt kell majd szánni, de az ok így megvan és kezelhető is!
2016. okt. 2. 18:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!