Mi van, ha nem tudom, mennyit is keres valójában?
Sziasztok! Perújra felvétel lenne a gyerektartás miatt. Nálunk azt az ítéletet hozta a bíróság, hogy kap 4 év haladékot, addig nem kell gyerektartást fizetnie, de utána a fizetése, plusz az egyéb juttatások 40%-át kellene fizetnie 2 gyerekre. Ők tartósan betegek, speciális étrendjük van, gyógyszerek. 50 ezret fizet havonta, ez pedig kb egy heti kajájukat, gyógyszerüket fedezi. De ennél jóval többet keres, mikor 5 éve elváltunk, akkor kapott kézhez 225 ezret, amit minden évben emelnek, nem is kevéssel. Szóval hiába kapott haladékot ( apukája haldoklott, rengeteg volt a költsége. Emberséges volt vele a bíró), most nem teljesíti a viszontfeltételeket.
Nem volt vagyon, így nem volt mit megosztani sem.
Viszont most be akarom adni a keresetlevelet, amibe bele kellene írni, mennyit keres. De mit írjak? Körübelülre?
Kislányom várólistán van egy műtétre, a gyógyszerek, utazás rengetegbe kerül, tanárt kell fogadnom hozzá, hogy a suliban ne maradjon le, stb. A párommal már nem bírjuk. Havi 300 ezer ft kevés arra, hogy megoldjunk mindent, főleg, hogy nekem 24 órás szolgálatba kell lennem, hogy ha fuldoklik a suliban, rohanjak hozzá, mert ott nem adhatják be neki a gyógyszert.
Kérlek ne támadjatok, nem nekem kell a pénz, a gyerekekre kell. Nekem egy darab nadrágom van, kabátom sincs, párom ugyanez. Minden pénzünkkel a gyerekeknek próbálunk élhetőbb környezetet biztosítani és javítani az egészségükön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!