Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi van, ha nem tudom, mennyit...

Mi van, ha nem tudom, mennyit is keres valójában?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Perújra felvétel lenne a gyerektartás miatt. Nálunk azt az ítéletet hozta a bíróság, hogy kap 4 év haladékot, addig nem kell gyerektartást fizetnie, de utána a fizetése, plusz az egyéb juttatások 40%-át kellene fizetnie 2 gyerekre. Ők tartósan betegek, speciális étrendjük van, gyógyszerek. 50 ezret fizet havonta, ez pedig kb egy heti kajájukat, gyógyszerüket fedezi. De ennél jóval többet keres, mikor 5 éve elváltunk, akkor kapott kézhez 225 ezret, amit minden évben emelnek, nem is kevéssel. Szóval hiába kapott haladékot ( apukája haldoklott, rengeteg volt a költsége. Emberséges volt vele a bíró), most nem teljesíti a viszontfeltételeket.

Nem volt vagyon, így nem volt mit megosztani sem.

Viszont most be akarom adni a keresetlevelet, amibe bele kellene írni, mennyit keres. De mit írjak? Körübelülre?

Kislányom várólistán van egy műtétre, a gyógyszerek, utazás rengetegbe kerül, tanárt kell fogadnom hozzá, hogy a suliban ne maradjon le, stb. A párommal már nem bírjuk. Havi 300 ezer ft kevés arra, hogy megoldjunk mindent, főleg, hogy nekem 24 órás szolgálatba kell lennem, hogy ha fuldoklik a suliban, rohanjak hozzá, mert ott nem adhatják be neki a gyógyszert.

Kérlek ne támadjatok, nem nekem kell a pénz, a gyerekekre kell. Nekem egy darab nadrágom van, kabátom sincs, párom ugyanez. Minden pénzünkkel a gyerekeknek próbálunk élhetőbb környezetet biztosítani és javítani az egészségükön.

2016. szept. 28. 16:26
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
12%
Ki?
2016. szept. 28. 16:28
 2/23 A kérdező kommentje:
A volt férjem, a gyerekek apja. Őt nem tudom, mennyit keres, és kell a keresetlevélhez. Bocsi, ha kusza lett.
2016. szept. 28. 16:37
 3/23 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem írd be, ahogy tippeled. A bíróságon majd kérnek adóbevallást.
2016. szept. 28. 16:49
 4/23 A kérdező kommentje:
Értem, köszi. És az nem ciki, ha mondjuk beírok 300 ezret, és csak 280 ezret keres?
2016. szept. 28. 16:51
 5/23 anonim ***** válasza:
81%
Nem.
2016. szept. 28. 17:01
 6/23 anonim ***** válasza:
80%

Óó,édes istenem. Rettenetesen sajnállak benneteket,nagyon sok erőt, kitartást kívánok nektek. Nyugodtan írd be, amennyit gondolsz,reálisnak látsz,a volt férjednek majd úgyis papírokkal kell igazolnia a valós keresetének az összegét.

Jó egészséget kívánok neked, és a párodnak is, hogy bírjátok a gyerekeket gondozni.(Természetesen a gyerekeknek is jó, vagy legalábbis jobb egészséget :()

2016. szept. 28. 17:17
 7/23 A kérdező kommentje:
Köszi, nagyon aranyos vagy! Neked is hasonló jókat kívánok!
2016. szept. 28. 17:22
 8/23 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem a bíró kéne kikérjen az APEH-től igazolást a keresetéről.
2016. szept. 28. 17:42
 9/23 anonim ***** válasza:
65%
Jobbulást és sok-sok kitartást! Csoda hogy vannak még ilyen emberek akiknek nem csak az ájfón kell
2016. szept. 28. 18:01
 10/23 anonim ***** válasza:
85%
Egy bíró sem ad 4 év haladékot apuci ne fizessen gyerektartást!Még 1 hetet se nem 4évet.kötelessége fizetnie akár a maga megélhetése kárára is!Ez egy nagy kamú.Amugy meg hivatalból bekérik a keresetét ha megtudod adni a munkahelyét.Neked nem kell és nem kötelességed tudnod mennyit keres.
2016. szept. 28. 19:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!