Mi van, ha nem tudom, mennyit is keres valójában?
Sziasztok! Perújra felvétel lenne a gyerektartás miatt. Nálunk azt az ítéletet hozta a bíróság, hogy kap 4 év haladékot, addig nem kell gyerektartást fizetnie, de utána a fizetése, plusz az egyéb juttatások 40%-át kellene fizetnie 2 gyerekre. Ők tartósan betegek, speciális étrendjük van, gyógyszerek. 50 ezret fizet havonta, ez pedig kb egy heti kajájukat, gyógyszerüket fedezi. De ennél jóval többet keres, mikor 5 éve elváltunk, akkor kapott kézhez 225 ezret, amit minden évben emelnek, nem is kevéssel. Szóval hiába kapott haladékot ( apukája haldoklott, rengeteg volt a költsége. Emberséges volt vele a bíró), most nem teljesíti a viszontfeltételeket.
Nem volt vagyon, így nem volt mit megosztani sem.
Viszont most be akarom adni a keresetlevelet, amibe bele kellene írni, mennyit keres. De mit írjak? Körübelülre?
Kislányom várólistán van egy műtétre, a gyógyszerek, utazás rengetegbe kerül, tanárt kell fogadnom hozzá, hogy a suliban ne maradjon le, stb. A párommal már nem bírjuk. Havi 300 ezer ft kevés arra, hogy megoldjunk mindent, főleg, hogy nekem 24 órás szolgálatba kell lennem, hogy ha fuldoklik a suliban, rohanjak hozzá, mert ott nem adhatják be neki a gyógyszert.
Kérlek ne támadjatok, nem nekem kell a pénz, a gyerekekre kell. Nekem egy darab nadrágom van, kabátom sincs, párom ugyanez. Minden pénzünkkel a gyerekeknek próbálunk élhetőbb környezetet biztosítani és javítani az egészségükön.
Óó,édes istenem. Rettenetesen sajnállak benneteket,nagyon sok erőt, kitartást kívánok nektek. Nyugodtan írd be, amennyit gondolsz,reálisnak látsz,a volt férjednek majd úgyis papírokkal kell igazolnia a valós keresetének az összegét.
Jó egészséget kívánok neked, és a párodnak is, hogy bírjátok a gyerekeket gondozni.(Természetesen a gyerekeknek is jó, vagy legalábbis jobb egészséget :()
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!