Anyukám nagyon lenézi anyósomat, mert ő sosem dolgozott. Nemsokára lesz az esküvőnk, most hétvégén is találkoztak és anyukám nagyon csúnyán beszélt vele. Hogyan értessem meg vele, hogy fogja vissza magát?
Figyelt kérdés
Anyósoméknak 5 gyerekük van, egész életében otthon volt és gyereket nevelt, kertet művelt, állatokat gondozott, kézműveskedett.
Anyukám nagyon elítéli az ilyen nőket, és ezt anyósom jelenlétében is mindig elmondja.
Hogyan állítsam le? Már előre félek az esküvőtől :-(
2016. szept. 20. 12:24
21/22 anonim válasza:
Sokat nem tudsz tenni. Ugyan ezen átmentem, sőt, még ma is átélem néha. Feleségem szülei gazdákodók, több száz hektáron, gépparkkal, szóval van lóvé, fényűzés, minden. Nekem nem adatott meg, hogy ilyen családba szülessek, egyszerű munkás szülők gyereke vagyok, szüleim postások, mindig is azok voltak. Anyósom nem szereti őket, engem se, és nem egyszer nyomta már a pofámba, hogy idejöttem a fa*szomnál fogva, meg hogy a lánya hogy lehetett ilyen hülye stb. Feleségem sokáig próbálta anyósomat leállítani erről, de nem sikerült, így elköltöztünk más városba. Ritkán megyünk náluk, de akkor kezdődik a régi lemez. Apósom teljesen más, ő soha nem foglalkozott azzal, hogy szegény vagyok, vele nagyon jól elvagyok. Eleinte zavart anyósom viselkedése, de már megszoktam, szerencsére egyre kevesebbet megyünk hozzájuk.
22/22 anonim válasza:
A történetem: anyósom 2 gyerek mellett htb volt és az is maradt mikor felnőttek a gyerekek. Férjem mellé álltam, nem vártam anyagilag tőlük semmit. Aztán pont mikor kisgyerekünk lett apósom munkanééküli lett.Férjemnek panaszkodtak aki mert felelősséget érzett szülei iránt eltartotta őket. Az anyja még ekkor se.ment valamit dolgozni de szent és sérthetetlen volt mert a családjáért csinálta a házimunkát. Nekem meg el kellett tartani férjemet mert ő szüleinek adta a pénzt. Vissza kellett mennem hamar dolgozni, nem maradhattam otthon a kicsimmel sokáig.végül ráment a házasságom mert nem tudtam jó képet vágni ehhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!