Nagyon gáz, hogy a párom és az én szüleim ennyi idő után még nem találkoztak?
Jó korán összejöttetek....:))
Na én erre csak annyit tudok mondani ha a párod eljegyez és komolyabbra fordul a dolog akkor ráérnek összejárni meg ismerkedni de, amíg csak együtt jártok addig nem kell egymáson rugózniuk.
Ismeritek egymás szüleit, ők is találkoztak eddig ennyi bőven elég.
Szia!
Hasonló helyzet, 24-26 évesek vagyunk 8 éve vagyunk együtt, 4 éve együtt lakunk. És a szüleink még NEM találkoztak.
Igaz, nem is szorgalmazzák vagy ilyesmi, de majd az esküvőn elég lesz találkozni, vagy előtte egy vacsorán (ezt valaki írta kommentben, szuper ötlet, lehet, megfogadom!). Párom apjával valószínűleg soha nem is fognak, mert vele nem tartja a kapcsolatot. De szerintem amúgy ezzel nincsen semmi baj.
Ami meg nekem/nekünk lehet furcsa, hogy a nagyszüleim mindig írnak egymásnak képeslapot karácsonyra, szülinapra, néha csak úgy felhívják egymást. :) Ez amúgy szerintem kedves gesztus, hogy apa szülei meg anya szülei így tartják a kapcsolatot, még ha évente 2-3 alkalommal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!